Tore Andre Hokstad, Montasjeleder i Teknisk Ventilasjon i samtale med BAS Håkon Johansen som jobber i det nye kontorbygget»

Teknisk Ventilasjon installerer ventilasjonssystem i nytt bygg i Trondheim

Oppvarming og kjøling via ventilasjonsanlegget:

0

– Vi har valgt en desentralisert løsning der vi har fem ventilasjonsaggregater i hver etasje. Vi har jobbet tett og i samarbeid med både byggherren, totalentreprenøren og de andre underleverandørene. Tre ganger i uken har vi hatt avstemninger sammen for å koordinere og optimalisere arbeidet mellom de forskjellige fagområdene. VDC (Virtual Design & Construction) er rammeverket vi har brukt for økt kvalitet, raskere produksjonstid og minimering av kostnader, sier Olav Selbekk, administrerende direktør i Teknisk Ventilasjon.

Saken fortsetter under bildet:

Ranheimsveien 9 er en av Trondheims mest moderne og bærekraftige nye kontoreiendommer. Med sorte blanke fasader i glass og aluminium, står den nye fem-etasjes kontorbygningen ved Trondheims østlige inngang.

Teknisk Ventilasjon har også installert et avansert kontroll- og reguleringssystem som automatiserer kontrollen av oppvarming og kjøling gjennom ventilasjonssystemet.
– Under byggingen av eiendommen har fokus vært på bærekraft, kvalitet og høy standard. Huset Ranheimsvägen 9 har solceller på nesten alle tak og har status som passivhus energiklasse A og er BREEAM-sertifisert på nivået Very Good, sier Selbekk.

Som et kontorbygg for den moderne medarbeideren er det bygget et spesielt parkeringshus for sykler med vaske- og servicestasjon og garderobe i kjelleren. Det er også elsykler som kan brukes fritt av ansatte, skriver ventilasjonsentreprenøren.