Stian Schjerve blir ny leder for drift & vedlikeholdsavdelingen FLOW Trøndelag VVS AS.

Stian Schjerve er ny leder for drift & vedlikeholdsavdelingen i FLOW Trøndelag VVS

FLOW Trøndelag VVS har ansatt Stian Schjerve som leder for drift & vedlikeholdsavdelingen. Schjerve kommer fra stillingen som sprinkleransvarlig i samme selskap, noe han vil fortsette med i tillegg til avdelingsleder rollen.

0

Schjerve er utdannet rørlegger, FG 900 sertifisert, samt bedriftsøkonom gjennom folkeuniversitetet. Han har erfaring som prosjektleder i Sweco Trondheim og Caverion Trondheim, hvor han begge plasser hadde fagansvar for sprinkler.

– Det å få muligheten til å lede en så velfungerende avdeling med god kultur, som jeg selv har vært en del av de siste månedene er en ære, sier Stian i en pressemelding.
– Jeg ser frem til å utvikle denne avdelingen videre sammen med de andre dyktige og erfarne arbeidskollegaene.

Han blir leder for 16 ansatte og en forventet omsetning på 40 mil. i 2020.
– Vi har ambisjoner om å øke omsetningen i denne avdelingen med mellom 10-15% årlig
Det som gjør jobben ekstra spennende er at vi snart skal lansere vårt eget service program i FLOW, som vi kaller «FLOW Signatur». Dette er noe som vil gjøre oss enda mer attraktive for våre kunder, og bidra til at vi får den veksten vi forventer de kommende årene, sier den nye lederen for drift & vedlikeholdsavdelingen.

– Stian har i løpet av kort tid i selskapet vist til gode resultater og har meget gode holdninger som gjør han til en god leder, han vil også tre inn i ledergruppen i selskapet nå, sier Greif Sæther daglig leder i FLOW Trøndelag.
– Stian vil få videreutdanning innen ledelse gjennom interne rutiner i vårt styringssystem ISO 9001-2015 og gjennom FLOW Akademiet.