Statsministeren i samtale med adm.direktør Peder Sønderskov i Trox Auranor

Statsministeren besøkte TROX Auranor på byggeplassen

Tirsdag denne uken fikk TROX Auranor besøk av statsminister Erna Solberg i TROX-bygget på Mohagen Sør. Bygget er den nye fabrikken til ventilasjonsprodusenten som er under oppføring.

0

Adm. Dir. Peter Sønderskov ledet statsministeren på en omvisning i hele anlegget sammen med lokale politikere og representanter fra vår totalentreprenør Syljuåsen AS.
– Vi fikk vist framdriften på byggeplass og hvordan vi planlegger å innrede produksjonen for å få en optimal produksjonsflyt, skriver TROX i en pressemelding.

– Statsministeren var svært interessert i å høre vår suksesshistorie og hva som er årsaken til at en norsk industribedrift har lykkes. Hun var også svært opptatt av hvordan vi ser på markedet i nær framtid og hva som skal til fra myndighetene side for å løfte norsk industri.

Både TROX Auranor og Syljuåsen hadde med lærlinger på omvisningen og Erna Solberg hadde mange spørsmål til dem. Lærlinger er en hjertesak for henne, og hun var svært glad for at begge bedriftene ser viktigheten av å tilby lærlingeplasser.