Siste sjanse til å nominere Norges Hyggeligste håndverker

Se de nominerte rørleggerne her:

0

5. august stenger vi for nye nominasjoner. Hvis du ennå ikke har nominert noen, har vi tre gode grunner til deg her

Å bli nominert betyr mye!
– Det som er spesielt med å bli nominert er at noen offentlig viser at de setter pris på deg. Det betyr litt ekstra, sier Tommy Øiongen, Norges Hyggeligste Murer 2018.

Rørlegger Camilla Cox Barfot ble Norges hyggeligste håndverker 2019

Samme sier Norges Hyggeligste Lærling 2018, Rannveig Johanne Hugdal:

– Jeg blir litt rørt, det kan jeg ikke legge skjul på. Det betyr veldig mye å bli nominert, spesielt for min motivasjon for å fortsette å være en hyggelig å bli en dyktig fagarbeider.

En nomineret håndverker i bedriften kan være lønnsomt
Kasem Youssef vant Norges Hyggeligste Elektriker 2019, og forteller at det har hatt en sinnsyk effekt for bedriften. Derfor nominerer han en av sine kollegaer, Louis. Du kan se hvordan overraskelsesnominasjonen gikk her!

Du er med på å gi bransjen et løft!
Kampanjen Norges Hyggeligste Håndverker gjentar ofte at det er på tide å hylle håndverkerne. Sammen deler vi de gode historiene, og vi blir bedre kjent med alle menneskene som hver dag er med på å bygge landet.

– Det er klart at en nominasjon til Norges Hyggeligste Håndverker-kåringen vil bli verdsatt, for nå er det mange håndverkere som jobber hardt for å holde hjulene i gang – for kundene sine, for bedriften sin og for Norge. Dette sier Gerd Stiloff Løland, markedssjef i partner og sponsor Dipper.

Oras Armatur AS er også sponsor av Norges Hyggeligste håndverker i 2020.

Her kan du se de nominerte rørleggerne og legge inn din stemme!