Lyna Tran, direktør for strategi og forretningsutvikling i VVS Norge, og Direktør i Metier OEC, Henning Bækken.

Satser på prosjektlederfaget i Bademiljø og Comfort

Spesialister fra Metier OEC skal bistå med å styrke kompetansen til prosjektledere i Bademiljø og Comfort-kjedene. VVS Norge etablerer et leder- og kompetanseutviklingsprogram for prosjektledere som et viktig ledd i å styrke sin satsing inn mot proffmarkedet.

0

Prosjektlederfaget hos medlemsbedriftene i Comfort og Bademiljø-kjedene skal utvikles gjennom utdanningsprogram i samarbeid med eksperter fra Metier OEC.

– Vårt mål er å levere den beste kundeopplevelsen til våre proffkunder gjennom å tilby produkter og tjenester med høy kvalitet og trygghet. Våre medlemsbedrifter i Comfort og Bademiljø gjennomfører små og store prosjekter over hele Norge og har svært fornøyde kunder. For å styrke denne posisjonen som den anbefalte partneren innen VVS, er det viktig at prosjektledere og BAS kontinuerlig utvikler seg innenfor både VVS- og prosjektlederfaget, sier Lyna Tran, direktør for strategi og forretningsutvikling i VVS Norge i en pressemelding mandag. .

Avtalen med Metier OEC innebærer lanseringen av et utdanningsprogram for prosjektledere, BAS og andre ledere innen prosjektledelse. Ansvarlig for gjennomføringen er Metier OEC Academy, som er Nordens største prosjektlederskole med nesten 20.000 deltakere på kurs i 2019. Opprinnelig var de første kursene satt opp for å finne sted i april, men spredningen av koronaviruset endrer oppsettet.

– Medlemsbedriftene i VVS Norge har etterspurt et slikt prosjektlederprogram, og vi er veldig fornøyde med at vi får knyttet til oss det beste kompetansemiljøet på dette. For å bidra til å redusere smittespredning av koronaviruset har vi funnet det nødvendig å utsette den fysiske oppstarten av kursene, og sammen med Metier OEC ser vi på hvordan vi løser dette best mulig. Uansett forventer vi at dette tilbudet vil bli meget attraktivt for bedriftene og deres ansatte, sier Tran, og legger til:

– Initiativet understøtter vår visjon om å være rørleggerens førstevalg og henger sammen med vår ambisjon fra etableringen av VVS Norge om å ta vare på og utvikle det unike i rørleggerfaget.

Metier OEC har omfattende erfaring med prosjektledelse og utvikling av prosjektlederkompetanse for bygge- og anleggsbransjen.

– Prosjektkompetanse er avgjørende for å lykkes med byggeprosjekter. Dette gjør at flere og flere i bransjen ser behovet for å sette av tid til kompetanseutvikling. Vi ser frem til samarbeidet med VVS Norge, Comfort og Bademiljø, der vi skal bidra med vår erfaring og kompetanse i styrke deres posisjon mot proffmarkedet, sier direktør i Metier OEC, Henning Bækken.