Fra Venstre: Tom Fjordvang, Morten Helgerud og Roar Syvertsen i Resideo AS

Resideo re-introduserer Braukmann i produktsortimentet

Resideo Technologies Inc. (NYSE: REZI), en global leverandør av hjemmekomfort og sikkerhetsløsninger, kunngjorde i dag at de re-introduserer Braukmann produktfamilienavn i sitt produktsortiment.

0

Endringene gjenspeiler selskapets pågående reise for å bygge merkevaren Resideo. Europeiske kunder vil se navnet på emballasjen fra juni og utover.

De første produktene som blir introdusert som Braukmann, er drikkevannsproduktene, som trykkreduksjonsventiler og selvspylende partikkelfilter. Navnet vil også begynne å vises på noen innreguleringsventiler for varme- og kjøleanlegg.

Resideo kjøpte Braukmann-selskapet i 1980 av sin grunnlegger, og med mer enn 75 års erfaring i det europeiske markedet for drikkevannsprodukter har de blitt kjent for sin pålitelighet. Drikkevannproduktene finnes i mer enn 18 millioner bygninger og brukes av over 100.000 installatører.

I tillegg fortsetter Resideo sin innovasjon og utvider sortimentet med flere blyfrie nyheter. Med den samme påliteligheten og effektiviteten på disse nye produktene blir miljøfordelene ytterligere forbedret.

Mario Moura, administrerende direktør for Products & Solutions, EMEA, forklarer videre i pressemeldingen:
– Dette trekket handler om å ta et nytt skritt i vår spennende Resideo-reise. Å gjeninnføre Braukmann-navnet til vår velkjente drikkevannsproduktfamilie erkjenner en annen og viktig del av arven vår, som vi er stolte av, og gir oss en mulighet til å snakke med kundene våre om det.