Susanne Gantzel og Søren Knudsen viste frem den nye slukristen Purus Line MATT den under Comfort-messen tirsdag. - Responsen på messen har så langt vært helt fantastisk.

Slukserien Purus Line utvides med matt hvit

Purus med nyhet på Comfort-messen:

0

Purus lanserer ny slukrist. Purus Line matt hvit er en pulverlakkert rist som skal gi høy slitasjetoleranse og stor slagfasthet. Materialene i slukristen brukes ofte i industrien fordi den er så holdbar. Nyheten blir vist frem for første gang under Comfort messen denne uken.

– Matt hvit er en av fem nyheter Purus skal lansere i 2020. Vi skal være fremst i trendbildet når det gjelder å sette standarden på sluk, farger og design. Fargen på denne nye slukristen plukket vi opp under Cersaie messen i Bologna i Italia i fjor. Risten er
puvlverlakkert og tåler mye, sier Søren Knudsen i Purus Norge.

– Folk vil ha det pent på badet, og vi har produktene. Vi har vokst formidabelt de siste 4-5 årene, og det bidrar til høy innovasjonstakt. Purus fyller også 75 år i 2020, og da er det fint å kunne komme med hele fem nyheter i samme år. Det er vi stolte av, sier Susanne Gantzel i Purus.

– Neste blir presentert under Nordbygg messen i mars. Det vil være en prelansering på den tekniske siden, altså sluket under gulv. Vi gleder oss veldig til å presentere denne løsningen, det blir viktig og ikke minst noe vi vet kommer til å skape stor interesse, forteller Knudsen videre.

Interiørdesigner og Purus Line spesialist, Daniella Gulbrandsen forteller under lanseringen på Comfort-messen tirsdag, at de har sett  hvordan hvite baderom kommer for fullt inn fra sør Europa og treffer nå det nordiske markedet.
– Jeg gleder meg til å kunne presentere nyheten til alle våre rørleggerpartnere.