Ola Semb har blitt ansatt som markedssjef for OSO Hotwater AS

Nytt om navn hos OSO Hotwater

OSO Hotwater AS har ansatt tre nye personer i ulike lederoller i selskapet. Ola Semb har blitt ny markedssjef, Richard Hallerud er ny salgssjef industri, og Petter Skeie har fått rollen som Sales manager Distributors & OEM i OSO.

0

Richard Hallerud har blitt ansatt som salgssjef industri. Stillingen er nyopprettet som ledd i OSO sin satsing på industrisegmentet, med produksjon av store akkumulatortanker og beredere i Sverige. Hallerud tiltrådte stillingen 01.01.2020, og har sin base ved hovedkontoret i Hokksund. Hallerud er utdannet og har fagbrev som industrimekaniker og kuldemontør, og hans yrkesaktive karriere er primært som kuldemontør før han startet hos OSO Hotwater.

Patrick Skeie begynte som sales manager Distributors & OEM 01.11.19..Før det jobbet han to år som international KAM i OSO. Skeie har en bachelor i retail management fra BI, og etter det fire år i Viessmann før han kom til OSO:

Ola Semb er ansatt som markedssjef for OSO Hotwater. Stillingen er nyopprettet som ledd i OSO sin satsing på digital markedsføring, med fokus på ulike målgrupper i Norge, Sverige og UK. Semb tiltrådte stillingen i 2019, og har sin base i Oslo. Han er utdannet diplom markedsøkonom fra BI, og har lang erfaring i OSO. Blant annet som regionssjef Østlandet og Key Account Manager kjeder. Semb har fortsatt ansvar for kjedene og de tekniske entreprenørene.