FLERE FORDELER: De nye produktene innenfor avløpsegmentet til Geberit vil gjøre hverdagen enklere for installatøren.

Geberit lanserer nye avgrader og leppepakning på Silent avløpsystemer

Geberit utvider sin portefølje av avgradere for avløpssystemene Geberit PE og Geberit Silent-db20. I tillegg til rørdimensjonen d110, vil man nå også få avgrader i diameter d56, d63, d75 og d90.

0

– På kun ti sekunder kan den klargjøre rør og fitting for sveising med en Geberit elektrosveisemuffe. Avgraderne passer til alle vanlige skrudriller og er spesielt egnet til arbeid på steder som er vanskelig å komme til. Knivbladet kan raskt og enkelt byttes ut skriver de i en pressemelding.

Avgraderne vil være tilgjengelig enkeltvis eller samlet i en praktisk koffert som kan brukes for sikker og enkel oppbevaring.

Geberit Silent-db20 45° bend med langt tilkoblingsrør
Geberit Silent-db20 45° bend, som brukes for montering av samlerør nær tak, er nå tilgjengelig med et langt tilkoblingsrør. Det gir flere fordeler på byggeplassen. Blant annet blir det enklere å tilpasse røret til ønsket lengde eller forhåndsbestemt taktykkelse.

Tidligere utfordringer knyttet til at elektrosveisemuffen var plassert rett over brannmansjetten, er også løst ved at branmansjetten nå kan monteres i flukt med taket, uten kollisjon med en jetkobling eller elektrosveisemuffe.

Geberit Silent-db20 45° bend med langt tilkoblingsrør er egnet for taktykkelse på 150 – 250 millimeter, og er tilgjengelig i dimensjonene d90, d110 og d135.

Geberit Silent-db20 stikkmuffe med leppepakning
Den optimaliserte stikkmuffen med leppepakning for avløpssystemet Silent-db20 gjør det mye enklere å plassere videreførende rørledninger. Sokkelen har blitt utvidet slik at stikkmuffen enkelt kan brukes sammen med elektrosveismuffer.

Stikkmuffen er tilgjengelig i dimensjonene d40 opp til d160mm, og er utstyrt med en leppepakning laget av etylen-propylen-dien-monomergummi – forkortet EPDM – og kommer med et lokk som beskytter den mot støv og skitt i forkant av installasjonen.