Bilde: Nordbygg

Nordbygg 2020 flyttes til september grunnet koronaviruset

Nordbygg som er Skandinavias største proffmesse for bygg- og VVS-bransjen, flyttes til september på grunn av koronaviruset. Nordbygg 2020 skulle etter planen gjennomføres 21.-24. april.

0

Den svenske regjeringen bestemte seg i går for å forby samlinger med over 500 mennesker. Da Nordbygg har rundt 48 000 besøkende og over 800 utstillere, var det ingen vei utenom å flytte messen til september 2020, skriver prosjektsjef for Nordbygg Peter Söderberg i en melding til VVSforum.

Stockholm Fair kunngjorde i en pressemelding at det så langt er alle messer med over 500 deltakere som er utsatt. All messeaktivitet i Norge med over 500 deltagere er også pålagt av helsemyndighetene å avlyse på grunn av koromaviruset. Det gjelder i første omgang for mars og april.

– Nordbygg er den største proffmessen i Skandinavia og sammen med andre selskaper i bransjen har vi et stort ansvar å ta. Nå er fokuset å følge utviklingen i denne situasjonen som har oppstått, og ta vare på ansatte, samarbeidspartnere og kunder på en best mulig måte, sier Christian Clemens, administrerende direktør på Stockholm Fair.

Han ber om forståelse for at han må komme tilbake på hvordan dette vil påvirke utstillere, arrangementet som sådan, men sier at de vil komme tilbake så snart det er praktisk mulig, med mer informasjon.