Marius Ilseng har begynt som ny regionsjef i IV Produkt AS. Han har ansvaret for distriktene Akershus ( nå en del av Viken) og Oslo.

Marius Ilseng er ansatt som regionsjef i IV Produkt

0

– IV Produkt er et firma med dedikerte og faglig dyktige ansatte hvor det virkelig satses, og det legges store ressurser i å være markedsledende både på produktutvikling, tekniske løsninger og energieffektivitet, sier Marius Ilseng

– Jeg har vært flere ganger på hovedkontoret og fabrikken i Sverige allerede, og det råder en god positivitet over hele selskapet. Jeg er veldig glad jeg får muligheten til å være med IV Produkt på en spennende reise fremover.

Marius Ilseng er 40 år gammel og bosatt på Jessheim.
– Før jeg kom til IV Produkt jobbet jeg i Nederman som District Sales Manager med prosjektering og salg av prosessventilasjon innen ulike typer industri. Så å gå fra prosessventilasjon til komfortventilasjon er en spennende forandring.

Salgssjef Lars Lerdalen i IV Produkt er glad for at de har fått Marius med på laget.
– Vi har fått enda en dyktig medarbeider i IV Produkt i Marius Ilseng. Han har fått ansvaret for å dekke Akershus og Oslo. Vi har og har hatt en meget positiv utvikling i IV Produkt de siste årene, og behovet for flere medarbeidere har meldt seg i takt med den utviklingen, sier Lerdalen.
– Derfor vil Marius bli en viktig mann for oss fremover.

Marius Ilseng begynte som regionsjef i IV Produkt senhøsten 2019.