Moussa EL Ouaali og Hans Martin Bakken har begynt som prosjektansvarlige og teknisk inneselgere hos LK Systems.

LK Systems har ansatt Moussa EL Ouaali og Hans Martin Bakken som prosjektansvarlige gulvvarme

LK Systems har ansatt Moussa EL Ouaali og Hans Martin Bakken som prosjektansvarlige og teknisk inneselgere med prosjektering, beregning av gulvevarmeanlegg, og support som hovedarbeidsoppgaver. – Begge har god faglig tyngde, og blir viktige medarbeidere for oss i vår videre vekst innenfor dette fagområdet, sier Ole Andreas Valnes, teknisk sjef  i LK Systems.

0

Moussa El Ouaali er 37 år og kommer rett fra skolebenken. Han fullførte KEM-studiet ved Fagskolen i Oslo og Akershus i våres.

– Jeg er egentlig utdannet apotektekniker, men det ble litt for stille for meg. Derfor begynte jeg på rørleggerutdanningen i voksen alder. Jeg var voksenlærling hos Andenæs VVS i Oslo, før jeg startet egen rørleggerbedrift i 2010, og som jeg drev frem til 2016. Da begynte jeg på KEM-studiet ved Fagskolen i Oslo og Akershus som deltidsstudent over fire år, var ferdig KEM-ingeniør i juni 2020.

Moussa begynte å jobbe hos LK Systems i mars midt under koranautbruddet.
– Det var litt spesielt å begynne i en helt ny jobb, og samtidig være helt alene på kontoret. Hele firmaet satt på hjemmekontor. Men det gikk bra det også

Moussa skal jobbe med prosjektering, support og beregning av gulvarmeanlegg for LK`s rørleggerkunder.
– Jeg synes det en veldig morsom jobb, og man lærer noe nytt hele tiden i dette fagfeltet. Vi skal være tryggheten for rørleggeren, slik at de monterer og installerer gulvvarmeanleggene riktig. Jeg trives veldig godt hos LK Systems, spennende produkter, hyggelig miljø og kollegaer, sier han avslutningsvis.

I tillegg har LK Systems nylig ansatt Hans Martin Bakken fra Kongsvinger. Han begynte 3.august i samme stilling som Moussa, prosjektansvarlig og teknisk inneselger.

Bakken har også solid merkantil bakgrunn og har etter han ble ferdigutdannet rørlegger i 2009, godt tre år på Høyskolen i Telemark, og er utdannet Bygningsingeniør.
– Etter det drev jeg fire år for meg selv som rørlegger, før jeg begynte hos Comfort Kongsvinger Vinger Flis og Bad AS i 2018. Der jobbet jeg med alt fra vanlig rørleggerarbeid, prosjektering, og kalkulasjon.

Bakken har familie og barn med det stopper han ikke i å tilegne seg enda mer faglig tyngde.
– Jeg følte jeg trengte mer faglig VVS-kunnskap, så jeg valgte å begynne på KEM-studiet ved Fagskolen på Gjøvik i 2019. Jeg er i gang med det andre året nå. Det er heldigvis nettbasert så jeg sparer jo en del tid på det. Men det er klart det er en utfordring med familie, barn, og ny jobb. Men jeg trives med å ha mange jern ilden, så det går bra. Jeg må også si som Moussa at det har vært en veldig god opplevelse å begynne hos LK Systems, det er en veldig spennende bedrift med en stor produktportefølje. Det er veldig spennende, og med gode kollegaer, lover dette veldig bra, sier Bakken.

– Vi ønsker Hans Martin og Moussa velkommen til LK. Dette er gutter med «guts» , og som vil bidra til å styrke oss på faglig kompetanse innenfor gulvarme. Det er viktig for oss, i en hverdag med sterk og god konkurranse, sier Ole Andreas Valnes i LK.