LK Systems lanserer fordelerskapet VVX som er tilpasset uterom

Tilrettelagt for Varmevekslerpakke og Varmekretsfordeler:

0

– LK Fordelerskap VVX er beregnet for bruk der man ønsker å skjule LK Varmevekslerpakke-10n2 og LK Varmekretsfordeler opp til størrelse VKF-RF 5.Fordelerskapet med tilhørende monteringsanvisning er tilpasset bransjereglene for sikker vanninstallasjon, skriver leverandøren i en pressemelding.

Skapet har en tett botn med rørgjennomføringer av gummi. Skapbunnen er utstyrt med dreneringsstuss, slik at eventuelt lekkasjevann dreneres til et synlig sted. Skapet er laget av 1 mm pulverlakkert stålplate, RAL 9016. Skapet monteres innfelt i vegg, alternativt utvendig på vegg. Minste stendertykkelse ved innfelling er 145 mm. Skapet skal kompletteres med ramme/luke.

– Det finnes to typer rammer/luker, avhengig av om skapet er montert innvendig i eller utvendig på innervegg. Ved utvendig montering skal skapet også kompletteres med sokkel for å skjule rørene mellom skap og gulv, skriver de videre.

LK Fordelerskap VVX leveres med rørgjennomføringer, belgmuffe for drenering, 1,5 meter varerør for drenering, dreneringsbend med siklemikk, kabelgjennomføringer for romregulering, sprutbeskyttelse og monteringsanvisning. Varmtvannet blandes med glykol og skilles med varmevekslerpakken fra husets øvrige varmesystem.