Fra venstre: Kåre Torkelsen (forretningsutvikler Sola Bygg), Monja Langvik (prosjektleder Eplestien/Sola Bygg), Skjalg Lima (daglig leder Simex Rør), Odd Johan R. Dias (salgssjef VVS Prefab). Ronny Holm (daglig leder Unopax) var ikke til stede.

Leverer nye prefabløsninger på tappevann og sjakter til prestisjeprosjekt i Stavanger

VVS Prefab leverer en ny prefabrikkert løsning til nytt boligprosjekt i Stavanger. Løsningen er utviklet i samarbeid med Simex Rør og Unopax. Installasjonen består av et trerørsskap med tappevannsveksler og en sjaktløsning med rom for stigerør og avløp, og er det første i sitt slag i Norge, uttaler de.

0

Det er Sola Bygg AS som er totalentreprenør for prosjektet Eplestien, like ved Tasta Senteret. Byggherre er Ineo Eiendom. Leilighetene kommer i ulike størrelser og med svært gode gjennomtenkte planløsninger for alle aldersgrupper og livssituasjoner.
– Simex Rør sammen med VVS Prefab og Unopax bidrar positivt med å levere produkter som vil effektivisere byggeprosessen i prosjektets gjennomførelse, uttaler de tre partnerne i en felles pressemelding.

Unopax og VVS Prefab leverer prefabrikkerte sjaktløsninger til prosjektet. Unopax produserer og leverer unike innebygde fordelerskap for sisterne, vann- og varmeløsning. VVS Prefab prefabrikkerer innhold tilpasset Eplestien: et trerørsskap med tappevannsveksler og en sjaktløsning med rom for stigerør og avløp. Det er det første i sitt slag i Norge, opplyser VVS Prefab.

– Vi takker for tilliten, sier Odd Johan R. Dias, salgssjef for VVS Prefab, og understreker samtidig at løsningen er optimal for effektivisering på byggeplassen. Ved å levere prefabrikkerte løsninger vil rørleggeren bruke mindre tid på både montering og logistikk, og det vil bli mindre avfall. Dette bekrefter daglig leder i Simex Rør, Skjalg Lima, som er utførende rørlegger på prosjektet.

Stolt samarbeid
– Å kunne levere noe som er nyskapende og moderne til sluttkunden, og samtidig sørge for en kostnadseffektiv og miljøvennlig prosess, er noe vi er stolte over. En grønn og bærekraftig tankegang mener vi er viktig og riktig, og vi håper vi kan være med å inspirere andre til å tenke i samme baner i fremtidige prosjekter, avslutter Monja Langvik og Kåre Torkelsen fra Sola Bygg i pressemeldingen.