Glenn Ruben Forberg, daglig leder i Comfort Råholt, er fornøyd med at de har nok gjøre, men håper butikkdelen i virksomheten tar seg opp igjen utover våren og sommeren.

Ingen koronakrise hos Comfort Råholt

Nedgang i butikkomsetning, men bra tilgang på prosjekter:

0

– Vi har merket koronakrisen veldig godt i butikken. Samme dag som regjeringen presenterte de nye restriksjonene så vi ikke et menneske i butikken. Dette varte i et par uker, før vi nå ser at det tar seg opp igjen. Når det gjelder servicejobber har vi hatt bra pågang hele tiden. Det hjalp faktisk at Monica Mæland oppfordret til å bruke håndverkere, sier Glenn Ruben Forberg, daglig leder i Comfort Råholt.

Selskapet har butikk og leverer rørleggertjenester til eneboliger og flermannsboliger.

Måtte permittere butikkmedarbeidere
Av totalt 20 ansatte er ingen rørleggere permittert, men selskapet måtte permittere administrasjonen og butikkmedarbeidere med 50 prosent.

– For oss har det verste vært å permittere ansatte i butikken. Det har vært en utfordring å få kabalen til å gå opp med lavere omsetning i butikken, og vi har informerte de ansatte om at vi må tilpasse oss situasjonen. Vi ønsker å få alle tilbake i jobb, men per i dag er ikke det mulig. Med de tiltakene vi har gjort er situasjonen overkommelig, og vi greier oss foreløpig.

– Vi forbereder oss på det verste og håper på det beste, avslutter Forberg.