Jonas Brennwald viseadministrerende direktør i GROHE AG

Konsoliderer sitt fokus på kommersiell og teknisk drift

Ny Ledelsesstruktur hos LIXIL EMENA og GROHE:

0

GROHE kunngjorde mandag 20. januar en ny organisasjonsstruktur designet for å akselerere fremgangen og drive økt fokus i kommersiell og teknisk drift.

Den nye ledergruppen for GROHE AG innen LIXIL EMENA vil fremover bestå av Thomas Fuhr og Jonas Brennwald, som begge fungerer i styret for GROHE AG. Brennwald, som også er administrerende direktør i LIXIL Water Technology EMENA, vil lede det kommersielle aspektet av merkevaren og EMENA-regionen for LIXIL. Fuhr vil være ansvarlig for alle teknologiske operasjoner for GROHE og fungerer samtidig som COO, for Fittings og LIXIL International. Begge støttes av et lederteam som fokuserer på henholdsvis kommersiell og teknisk drift. Disse ansettelsene har trådt i kraft med øyeblikkelig virkning.

  • LIXIL består av mange individuelle merker som er forskjellige på hver sin måte. Likevel har alle samme målsetning; å skape et bedre hjem for alle rundt om i verden. Den globale merkevaren GROHE er en viktig driver for vår vekst. Jeg er glad for å ha Thomas Fuhr og Jonas Brennwalds hjelp til å integrere GROHEs produksjon, teknologi og kommersielle eiendeler videre i LIXIL for å sikre kontinuerlig vekst i EMENA-regionen, sier Bijoy Mohan, administrerende direktør i LIXIL International i en pressemelding,

Ledergruppen bak “Technology”, som vil supportere Thomas Fuhr, skal fokusere på internasjonal teknologi innen LIXIL International og består av:

Christian Götter, Økonomi
Torsten Meier, R&D
Jens Harder, Drift
Jens Hildebrand, HR

Jonas Brennwalds kommersielle lederteam vil være ansvarlig for all kunde- og forbrukerorientert aktivitet over hele EMENA-regionen for LIXIL og består av:

Karsten Nieters, Økonomi
Gerhard Sturm, Markedsføring
Olivier Steenaert, HR

I forbindelse med disse endringene har økonomidirektør Stefan Gesing bestemt seg for å forlate GROHE for å forfølge nye muligheter. “En stor takk til Stefan Gesing. Under hans ledelse satte han nye standarder for økonomisk styring og kontroll hos GROHE. Vi ønsker ham lykke til i fremtiden”, sier Thomas Fuhr, COO Fittings LIXIL International og styremedlem i Grohe AG.