Butikksjef Grethe Olsen på Haugesund-avdelingen hos Comfort Karmøy & Haugesund kan fortelle at kampanjen «Kjøp to og gi den tredje til Kirkens Bymisjon» har blitt veldig positivt mottatt.

Kjøp to – og gi den tredje til Kirkens Bymisjon

Comfort Karmøy & Haugesund vil bidra litt til de som trenger det mest:

0

Comfort Karmøy & Haugesund ønsker å gi noe tilbake til lokalsamfunnet i disse annerledestidene. Slik oppsto  ideen om konseptet «Kjøp to og gi den tredje til Kirkens Bymisjon», forteller butikksjef Grethe Olsen på Haugesund-avdelingen.

– Julen er en typisk tid for gode tilbud, med førjulssalg priskrig og ikke minst «3 for 2» -tilbud, – Men det er ikke alle som har anledning til å handle like mye i julen. Noen har kanskje ikke anledning til å verken å kjøpe gave til de rundt seg eller seg selv. Vi ønsker på denne måten å gi et lite bidrag.

Kjøper du to varer hos Comfort Karmøy & Haugesund, vil altså den tredje bli pakket inn og levert til den lokale Kirkene Bymisjon-avdelingen, som vil gi gaven videre til noen som trenger den.
–  Dette gjelder for alle småvarer fra vår butikk i Haugesund, presiserer butikksjefen.

God respons
Hun forteller at de har fått god respons fra både kunder og andre i nærmiljøet på at dette er et godt tiltak.

– Ikke minst fikk vi gode tilbakemeldinger fra Kirkens Bymisjon før vi gikk i gang, og de syntes dette var et godt initiativ. Vi kjører dette konseptet ut i morgen, lørdag, for så å levere alle gavene neste uke.

At det nettopp ble Kirkens Bymisjon som ble mottaker til gavene, har sin årsak både i deres lokale tilstedeværelse, samt at de har lange tradisjoner i å bistå innbyggerne som ikke har så mye å rutte med.

– Det er selvsagt også andre organisasjoner som gjør en tilsvarende innsats, men denne gangen valgte vi Kirkens Bymisjon.

Hun ser ikke bort ifra at dette er en aktivitet som kan gjentas neste førjul. Kanskje blir det en tradisjon?

Et bra år
Comfort Karmøy & Haugesund kan se tilbake på et bra år, koronasituasjonen tatt i betraktning. Ikke minst takket være prosjektmarkedet.

– Vi har bra fart inn i 2020, men er samtidig spent på hvor stor aktiviteten blir. Håpet er at vaksinen snart rulles ut og livet begynner å nærme seg normalen, sier hun- og passer på å ønske både kunder og alle en riktig god jul.