Trond Pettersen er allrede på plass i kiwa Norkjemis lokaler i Stavanger. Kontoret var opp og gikk for første gang i forrige uke.

Kiwa NorKjemi åpner enda et nytt distriktskontor

Grunnet økt etterspørsel i Rogaland åpner Kiwa Norkjemi nytt distriktskontor i Stavanger. Selskapet som ble etablert i Oslo under navnet Norkjemi i 2005, har også opprettet distriktskontor i Trondheim tidligere. I tillegg er etablering av kontor i Bergen også under planlegging, med åpning i 2021.

0

– Rogaland er ett viktig område for oss som selskap da fokus på myndighetskrav er stort blant de profesjonelle private og offentlige eiendomsaktørene. Vi har også etter hvert en stor portefølje av kunder lokalt i Rogaland. Nærhet til markedet og kunne gi markedet rask og god tilgang til profesjonell rådgivning er viktige faktorer, skriver selskapet i en pressemelding.

– Kiwa NorKjemi er markedsledende leverandør av forskriftsbelagt dokumentasjon i forbindelse med myndighetenes krav til legionellakontroll. Våre hovedtjenester er Risikovurdering, drift av dusjanlegg, og strakstiltak i forbindelse med legionellakontroll. Noen ganger kan liv og helse stå på spill, da er det viktig at vi kan betjene markedet raskt, opplyser de videre.

Til å lede kontoret i Stavanger har selskapet ansatt Trond Pettersen (45 år). Han var allerede på plass 9. mars i de nye kontorene i Forus Atrium, Vassbotnen 15.
Trond Pettersen har blant annet bakgrunn fra rådgivning innen livsforsikring.

Kiwa NorKjemi opplyser videre i pressemeldingen at de har planer om å ansette enda en salgsrådgiver på kontoret i Stavanger, og er allerede i gang med intervjuer i disse dager,

– Den første uka på nytt kontor har vært hektisk og innholdsrik, og med god hjelp av et par Oslo-kollegaer, som har vært sammen med meg hele uka, har jeg kommet godt på plass og er i gang med både opplæring og kundemøter, sier Pettersen.

– Vi i Kiwa NorKjemi ønsker Trond velkommen og gleder oss til å følge utviklingen til Stavangerkontoret fremover, skriver de avslutningsvis.