Kontraktsignering hvor følgende var til stede: Foran fra venstre: Odd Haugen,styreleder, Sigbjørn Dalseghagen, daglig leder, Steinar Siljehaug, prosjektleder Ragnar Flækken, prosjektleder, fra Haug og Ruud VVS AS. Bak fra venstre ser vi: Roger Aksnes, Instalco, Rolf Berge, rørlegger og Jan Gustumhaugen prosjektleder, begge fra Haug og Ruud VVS AS

Instalco kjøper Haug og Ruud VVS på Lillehammer

Instalco fortsetter å ekspandere i Innlandet fylke. Nylig kjøpte de VVS-selskapet Haug og Ruud VVS AS på Lillehammer. Oppkjøpet er et skritt mot å bli tverrfaglig i denne regionen. Instalco overtok i fjor høst også rørleggerbedriften Medby AS, med base på Lillehammer. 

0

Haug og Ruud VVS i sin nåværende form, ble stiftet 2015 men med lokal forankring og historie helt tilbake til 1894 og har i dag 31 ansatte. Selskapet holder til på Lillehammer og opererer i Innlandet fylke, samt utenfor regionen i forbindelse med prosjekter sammen med faste samarbeidspartnere.

Haug og Ruud VVS leverer tjenester innen ventilasjon, automatikk, varme, kjøling, sanitær og sprinkler og de utfører arbeid for både bedrift og privatmarkedet. Et område de spesialiserer seg på er prosjekter der de også tilbyr total teknisk koordinering for totalentreprenører. Dette være seg f.eks næringsbygg, skoler, leilligheter etc.

For regnskapsåret 2018 utgjorde salget om lag 71 millioner kroner. Bedriften fikk tittelen «Gaselle bedrift» i 2019.

– Vi er glade for å få Haug og Ruud VVS på laget, som er godt forvaltet selskap med god lønnsomhet. Med oppkjøpet får vi også disiplinen ventilasjon inn i vårt tilbud i regionen, sier Roger Aksnes, forretningsområdesjef i Instalco Norge i en pressemelding.

Haug og Ruud VVS tilbyr også service og ettermarkedstjenester, som er i tråd med Instalcos nye strategi for å øke tjenestetilbudet i konsernet.

– Vi er glade for å bli en del av Instalco og ser frem til å kunne videreutvikle Haug og Ruud VVS sammen med våre dyktige medarbeidere og andre selskaper i konsernet, sier Sigbjørn Dalseghagen, Daglig leder i Haug og Ruud VVS.

Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Haug og Ruud VVS AS med virkning 24. februar.