Ole-Tonny Johansen Larsen, daglig leder hos Comfort Notodden Oskar Johansen AS, forteller at de har fått mange henvendelser om oppussing av hyttebad den siste tiden.

– Mange henvendelser om oppussing av hyttebad

- Noe av det tryggeste vi kan gjøre nå

0

Comfort Notodden Oskar Johansen AS merker at mange tar kontakt for å få pusset opp hyttebadet sitt i denne perioden hvor hytteeierne ikke selv får brukt hyttene. Ifølge daglig leder på Comfort Notodden, Ole-Tonny Johansen Larsen, forteller at oppussing av hyttebad noe av det tryggeste oppussingsarbeidet man kan gjøre nå.

– Vi har hatt en forholdsvis stor økning i antall henvendelser rundt oppussing av hyttebad den siste tiden. Det egner seg å gjøre dette nå som folk ikke kan bruke hyttene sine og mange ser sitt snitt til å få gjort vedlikeholdsarbeid som de har tenkt på i lang tid, sier Ole-Tonny Johansen Larsen, daglig leder hos Comfort Notodden Oskar Johansen AS.

Johansen Larsen forteller videre at de vanligvis får henvendelser om denne type arbeid i tiden etter påske, men at de i år ser økte ønsker om å få oppussingen gjort før ferien. Siden man ofte mister fasiliteter som toalett og dusj når man pusser opp baderom, er det et godt tidspunkt å gjøre det når folk ikke er på hyttene.

Saken fortsetter under bildet:
– Mange tar kontakt med oss med ønske om å få gjort unna en del oppussingsarbeid som de hadde tenkt på å gjøre fra før av og som de nå endelig har anledning til å få gjort. Noen ønsker en liten oppgradering av baderomsmøblene, andre tar kontakt for reparasjoner, og noen ønsker seg et helt nytt bad, sier Johansen Larsen.

Han sier videre at kundene tar kontakt langveisfra. Det er mange fra Oslo og omegn som har hytter i hele øvre Telemark, som er Comfort Notodden sitt nedslagsfelt, og som nå gjerne vil benytte seg av muligheten for oppussing. Han poengterer også at det ligger en viss trygghet i at noen kan sjekke at alt er som det skal på hyttene, i denne tiden hvor hytteeierne ikke selv kan passe på at alt er i orden.

– Det er et poeng i det, det å vise at det er liv i hytta kan være en betryggende faktor for mange. Vi holder orden, passer på at alt er som det skal være, og at oppussingen blir akkurat slik kunden har ønsket seg.

Viktig at prosjekter ikke stopper helt opp
Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden, forteller at det generelt sett er ideelt å gjøre oppussingsarbeid nå og at det er viktig å holde prosjekter i gang der man har mulighet til det.

– Det er veldig viktig for oss å sørge for de ansattes sikkerhet, og at kundene våre føler seg godt og trygt ivaretatt. Vi følger alle rådene fra myndighetene om både hygiene og avstand, og oppfordrer alle til å slippe inn rørleggeren. Det er viktig at prosjekter ikke stopper helt opp nå, sier Øgle Kjensberg.

Ole-Tonny Johansen Larsen er enig i dette og påpeker at de på Comfort Notodden Oskar Johansen AS har lagt godt til rette for smitteverntiltak.

– Oppussingsarbeid på hytter er skånsomt da prosjektene ikke er arbeidslastet med mange mennesker av gangen. Vi rullerer med de andre fagarbeiderne som er en del av oppussingen, der vi jobber på prosjektene på ulike dager. Jeg vil si at det er noe av det tryggeste oppussingsarbeidet man kan bedrive akkurat nå.