GROHE trekker seg fra neste års ISH-messe

Etter grundige interne diskusjoner, kunngjør GROHE i dag at de trekker seg fra neste års ISH-messe i 2021. Det er tre hovedårsaker som har ført til denne vanskelige beslutningen. Selskapet mener blant annet at hygienetiltakene som er presentert av ISH, ikke er tilfredsstillende nok for GROHE.

0

I tråd med innsatsen som er gjort under pandemien for å beskytte ansatte, forretningspartnere og kunder ved hjelp av strenge hygiene- og sikkerhetstiltak forblir helse og sikkerhet en topp prioritet for GROHE i tiden fremover. For det andre er situasjonen rundt COVID-19 i Tyskland og resten av Europa fremdeles skjør, og større eventer er nesten en uberegnelig risiko. Videre er hygienetiltakene presentert av ISH ikke tilfredstillende for GROHE.

– Vi beklager å måtte meddele at vi avlyser vår deltakelse på ISH-messen som holdes i mars 2021. Våre kunder og forretningspartnere forventer at vi skaper en unik opplevelse med flere fantastiske produktlanseringer og personlige møter under messen. Under de gitte omstendighetende og begrensninger ser vi ikke dette som mulig med et tradisjonelt messekonsept, uttaler Jonas Brennwald, CEO LIXIL EMENA og Co-CEO Grohe AG i en pressemelding.

– Vi var veldig lei oss for å høre at det ikke var mulig å utsette ISH-messen til et senere tidspunkt, legger Thomas Fuhr til, COO Fittings LIXIL International og Co-CEO Grohe AG.

– En av selskapets kjerneverdier er å ‘gjøre det rette’. Vi er overbevist om at kanselleringen i denne krisesituasjonen dessverre er den eneste rette tingen å gjøre for å tilsikre helsen og sikkerheten til alle involverte.

Etter denne beslutningen vil GROHE også gjennomgå deltakelsen på andre messer i EMENA-regionen (Europa, Midtøsten og Nord-Afrika). Mer informasjon rundt dette kommer senere.

Likevel ønsker GROHE å skape en unik opplevelse for kunder og media neste år, og jobber derfor for tiden med et alternativt konsept. Hvordan merkevaren vil lansere og presentere sine kommende lanseringer vil bli kunngjort over tid, skriver selskapet til slutt i pressemeldingen.