Her ser vi hele Grohe gjengen i Norge samlet ( før koronapandemien inntok landet) i forbindelse med lanseringen av en ny barnebok om vann som ressurs. Nå har den entusiastiske gjengen blitt en del av Ingeborg-nettverket, som sølvpartner.

Grohe blir ny sølvpartner i Ingeborg-nettverket

– GROHE er et  meget spennende selskap med mange muligheter , og jeg ser frem til å fortsette utvikling av GROHE i det norske markedet. Det føles helt naturlig for oss å skulle gå inn som partner i Ingeborg-Nettverket og vi ønsker å være med på å bidra til at flere kvinner søker seg til – og utvikler seg og blir i VVS bransjen.

0

Det sier Anne Dahl Øiseth, Country Manager i GROHE, i forbindelse inngåelsen av partneravtalen.

GROHE Norge har en organisasjon med en god blanding av kvinner og menn. Av totalt 13 ansatte totalt så er fem kvinner. Dette inkluderer kvinnelig leder, kvinnelig markedssjef og to kvinnelige selgere, hvorav en er utdannet rørlegger.

– Vi er veldig glad for at GROHE har valgt å gå inn som Sølvpartner i Ingeborg-Nettverket og ser frem til et godt samarbeid fremover, uttaler Eli Heyerdal Eide, styreformann i Ingeborg-nettverket i meldingen.