VVS Eksperten ved daglig leder Kai Johnsen, har ansatt Geir Rune Bøkeid som ny medlemsansvarlig i kjeden. Han begynner 1.janaur 2021.

Geir Rune Bøkeid blir ny medlemsansvarlig i VVS Eksperten

Geir Rune Bøkeid blir ny medlemsansvarlig i VVS Eksperten fra 1.januar 2021. Han kommer fra stillingen som KAM i Brødrene Dahl, og har de senere år hatt ansvaret for kjedeoppfølging av nettopp VVS Eksperten.

0

Geir Rune Bøkeid er en kjent mann i VVS-bransjen og har nærmere 15 år bak seg i Brødrene Dahl.
– Jeg begynte i Brødrene Dahl i 2006. Der har jeg fått vært med på en fantastisk reise, hvor jeg føler jeg har vokst med de oppgavene jeg har blitt tildelt underveis. Jeg har fått mye tillit i mine forskjellige roller, og har mye å takke gode sjefer og kollegaer for på den reisen, sier Bøkeid.

– Jeg startet min karriere hos Brødrene Dahl med å være med på utviklingen av nytt butikkonsept. Pilotbutikken på Bjørndal var den første i BD-systemet som ble introdusert med ny layout og hyllemerking. Jeg drev denne butikken i nesten to år, før jeg startet som distriktsansvarlig i Oslo og Akershus de neste åtte årene.

De siste fem årene har han jobbet som KAM med ansvar for rørkjedene Instalco, Baderingen og VVS Eksperten.

Bøkeid er rørlegger, og gikk læretiden hos Larmerud Rørservice AS, hvor de ikke helt ukjente brødrene Anders og Ole Larmerud hadde sitt utspring. Derfra gikk ferden videre til Bergersen Vann og Varme, før militærtjeneste sto for tur. Etter endt militærtjeneste var det dårlige tider i rørbransjen. Så jeg havnet i IT-bransjen, hvor jeg jobbet i nesten 10 år. Det var litt rart, siden jeg kommer fra en familie hvor både min far og farfar var rørleggere, så jeg har fått inn faget med morsmelken, sier han og smiler.

Gleder seg
Nå er Bøkeid klar for å begynne hos VVS Eksperten fra 1.januar 2021, noe han gleder seg til.
– Jeg har jobbet tett med VVS Eksperten de siste årene, og kjenner flere av medlemmene helt siden 2008.

Bøkeid har samarbeidet godt med Jan Vang i mange år, og ser frem til å bli videreføre dette med Kai Johnsen.

Bøkeid skal ha ansvaret for alle medlemsbedriftene i VVS Eksperten, hvor han skal jobbe med prosjektutvikling og nye konsepter.
– VVS Eksperten er et lite kjedekontor med mye kompetanse. De jobber målrettet og effektivt, og det jobbes godt for medlemmene. Jeg ser frem til å bli en del av dette teamet. Det skal i tillegg bli spennende å jobbe tett med alle rørleggerbedriftene i kjeden.

Daglig leder i VVS Eksperten, Kai Johnsen, understreker at han er meget fornøyd med å få Geir Rune med på laget.
– Han er en dyktig person som vi har lært å kjenne godt de senere årene ut fra hans stilling i BD. VVS Eksperten er i medvind om dagen, vi har passert over 400 medlemmer og stadig nye kommer til. Det betyr at tiden er helt riktig for å få på plass en person som skal ivareta medlemmenes behov og ønsker, tilpasse nye konsepter og utvikle kjedens medlemmer, for å møte fremtidens utfordringer og muligheter. Med Geir Rune på laget, sammen med de andre dyktige medarbeiderne på kjedekontoret, kommer vi til å klare det, påpeker Johnsen.