Edwin Larsen som til daglig jobber hos Slettedal VVS AS, i Tønsberg og Vestfold. Nå er han Norges Hyggeligste rørlegger i 2020.

Edwin Larsen ble kåret til Norges hyggeligste rørlegger

Det var snekkeren, Alexander Nygaard-Andersen fra Horten som i helgen gikk til topps i kåringen som Norges Hyggeligste Håndverker 2020. I kategorien rørlegger ble Edwin Larsen kåret til Norges Hyggeligste. – Nå er jeg utrolig glad og fornøyd. Men det var også litt deilig å få det overstått, for det var nervepirrende å sitte å vente på resultatet.

0

–  Venner og familie har pushet på og støttet meg hele veien, så det setter jeg utrolig stor pris på, sier Edwin Larsen.

Edwin Larsen fikk 11 422 stemmer totalt i konkurransen.

Juryens beskrivelse av vinneren i rørleggerkategorien:
Han er en person som gir samtlige i juryen en god følelse. Dette er en håndverker som virker som en genuint god PERSON, tvers igjennom.Vedkommende har solid fagkunnskap, og viser stor dedikasjon til det han driver med. I tillegg har han skapt rekordstort engasjement, og er en svært god ambassadør for rørfaget.

Larsen jobber til daglig hos rørleggerbedriften Slettedal VVS i Tønsberg.
– Jeg er glad for at det settes så stor pris på håndverkerbransjen gjennom kåringen av Norges Hyggeligste Håndverker. Det trengs, og det gir en ekstra “boost” når man blir satt pris på, og man føler at håndverksfagene verdsettes.

Edwin begynte på bygglinjen på videregående, fordi han alltid har visst at det var håndverker han ville bli. Da han fikk prøve seg som rørlegger, skjønte han at det var den veien han ville gå. Siden har har ikke sett seg tilbake.

Edwin Larsen fikk mange stemmer og nominasjoner, og det mangler ikke på gode ting å si om rørleggeren. Kollega Svein Egil Aslaksen-Vedvik sier blant annet dette:
– Maken til jovial og hyggelig håndverker skal du leite lenge etter! Vi har vært kollegaer i endel år nå, Edwin er alltid i godt humør, selvom han ikke er det. Han har god humor og tar utfordringene på strak arm, med et smil på lur, uttaler han kollega.

Oras Armatur er hovedsponsor for rørleggerkategorien i kåringen av Norges Hyggeligste håndverker.

Topp 20 listen 2020