Prosjektleder Sven Thomas Berge (t.v) Kalkulatør Tor Anders Krogstad og daglig leder Tollef Berger strålende fornøyd med å ha sikret sin største kontrakt noen sinne. Foto: Privat

– Den største kontrakten i firmaets historie

Askim & Mysen Rør sikret seg kjempeoppdrag:

0

Askim og Mysen Rør signerte i forrige uke sin største kontrakt noensinne. Rørleggerbedriften på Slitu er valgt som partner i totalentreprisen for byggingen av nye Fjellhamar skole i Lørenskog som skal bli Norges største barneskole.

Daglig leder i Askim og Mysen Rør Tollef Berger kan nå feire at firmaet har sikret seg avtalen.
– Dette er den største kontrakten i firmaets historie, sier Berger.

Stort prosjekt
Den totale verdien på avtalen er på cirka 1,2 milliarder uten merverdiavgift. Det er Betonmast Romerike som er totalentreprenør og de har med seg i tillegg til Askim og Mysen Rør blant annet, GASA Arkitekter, Norconsult, Østengen & Bergo, Lys og Varme og Bjerke Ventilasjon  Oppdragsgiver er Lørenskog kommune.

For Askim og Mysen Rør utgjør verdien cirka 85 millioner unntatt merverdiavgift.

– Vi har vært en del av hele prosessen med å utforme skolen hvor det skal gå 1.200 elever, svømmehall med to badebasseng og idrettshall med to håndballbaner. For oss er dette første gangen vi er med så tidlig i utviklingsfasen av et så stort prosjekt, hvor vi har fått være med å forme og legge føringer for de tekniske røranleggene, i samarbeid med alle involverte parter.

Viktig kontrakt
– Det betyr veldig mye for oss å lande denne kontrakten i disse spesielle tider. Det var noen måneder hvor ting var usikkert, men det har tatt seg veldig opp, sier Berger tll Smaalenenes Avis.

– En slik avtale gir oss trygghet. Vi har hatt store prosjekter tidligere som utbygging på Nortura og sprinkleranlegg på Kalnes Sykehus. Det er veldig bra å ha noen store prosjekter gående, forklarer Berger til slutt ovenfor avisen.

Prosjektet består av:
Skolebygg på ca 18 000m²
Seks parallell 1. til 7. trinn
Idrettsbygg på ca. 10 000m²
Idrettshall med to håndballflater, med arenakrav
Svømmehall med to bassenger

Parkeringskjeller med plass til cirka 80 biler
Uteområder til bruk for både skole, idrett og nærmiljø