- Comfort-Kjeden satser tungt på proffmarkedet gjennom teknisk fagseminar, og lanseringen av et nytt magasin. Formålet med magasinet er å differensiere seg selv fra konkurrentene og vise at Comfort-Kjeden er mer enn en entreprenør, påpeker fagsjef i Comfort-kjeden, Jarle Amble.

Comfort-kjeden utfordrer forholdet mellom eier, bygger og rørlegger

Klart for teknisk fagseminar i Comfort:

0

Bransjeeliten skal diskutere forholdet mellom partene i proffprosjekter når Comfort-Kjeden AS inviterer til teknisk fagseminar 14. – 15. januar. Parallelt lanseres et splitter nytt teknisk magasin hvor kjeden redegjør for fremtidens løsninger i dagens bygg. Målet er å vise at Comfort for alvor satser tungt på proffmarkedet.

I år utfordres forholdet mellom eier, bygger og rørlegger når Comfort-Kjeden inviterer til sitt årlige tekniske fagseminar 14. og 15. januar på Quality Airport Hotel i Jessheim.
– Bakgrunnen for det tekniske seminaret er at Comfort mener at direkte kontakt og dialog mellom disse gruppene vil bidra til å heve standard, brukerverdi og levetid på nye og eksisterende bygg. Det forteller Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort.

– Vi synes det er interessant å diskutere hva som forventes av oss i bransjen fra de som skal bygge og betale for prosjektene som vi ønsker å være med på, sier Amble.

Arthur Buchardt og Jan Jahren i Hent er blant noen av deltagerne som er invitert til paneldebatten. Panelet skal sette forholdet mellom rørlegger, hovedentreprenør og eier i fokus. Advokatfirmaet Selmer skal også snakke om hva man kan akseptere fra sine partnere og hva man skal stille spørsmålstegn ved.

Vil løfte rørleggerfaget
Comfort lanserer også et nytt magasin under fagseminaret. Magasinet er en del av kjedens arbeid for å gå sterkere inn i Proff-markedet og differensiere seg selv fra konkurrentene.

– Proff-markedet utgjør allerede en stor del av vår omsetning, men likevel er det overraskende få som kjenner hele bredden i våre medlemmers kompetanse på dette området. Vi ønsker å bli sterke i konkurransen med de store, sier Jarle Amble.

– Formålet med magasinet er å vise at Comfort-Kjeden er mer enn en entreprenør. Amble påpeker at Comfort er en rådgivende partner og håndverkere som kan hjelpe eiere og entreprenører med å bygge og rehabilitere for fremtiden. Dette gjennomføres ved at kjeden hele tiden jakter på ny og velutprøvd teknologi.

– Vi har som mål å løfte rørleggerfaget ved å tilby kompetanse og løsninger som tilrettelegger for fremtiden. Med våre anbefalinger skal byggeprosjekters levetid økes og driftskostnadene reduseres, sier Amble noen dager før det hele skjer på Jessheim neste uke.