Nyhetene NX-G06 og NX-N-G06 med kjølemiddelet R454B

Climaveneta lanserer NX-G06 og NX-N-G06

kjølemaskiner og varmepumper med scrollkompressorer og lav-GWP kjølemiddel

0

– Ved å kombinere en redusert fylling av kuldemedie (-10 % sammenlignet med R410A) med en GWP på 466 (-76 % sammenlignet med R410A) har disse enhetene de laveste CO2-verdiene i sin kategori og den høyeste energieffektiviteten (3,5 % sammenlignet med R410A) og representerer derfor det foretrukne valget for virkelig bærekraftige installasjoner, skriver Climaveneta i en pressemelding.

Den nye serien er tilgjengelig med kapasiteter fra 49,6 til 338 kW og i tre forskjellige versjoner, og ned til et svært lavt lydnivå, uten noe kompromiss når det gjelder effektivitet. Disse nye seriene er designet for å integrere alle de viktigste komponentene i enheten, noe som gir montører en plug-in løsning.Pumpemoduler kan leveres integrert i enheten, for en rask og enkel installasjon.

Teknologivalg
– NX-G06 og NX-N-N06 har mange unike funksjoner, som starter med neste generasjons kompressorer, utviklet for bruk av A2L-kjølemidler, i en tandemkonfigurasjon for å øke sesongeffektiviteten. EC- vifter, tilgjengelig som opsjon, gir en sesongmessig effektivitetsøkning på opptil 8%, takket være kontinuerlig luftstrømjustering, redusert strømforbruk og økt energieffektivitet ved delvis belastning, påpeker leverandøren videre.

– Kjølemaskinene kommer med sterk aluminium mikrokanal coil som reduserer kuldemediefyllingen med opptil 30% sammenlignet med tradisjonelle coiler, mens varmepumpene har coiler med kobberrør og aluminiumfinner, som brukes til å maksimere luftstrømmen og varmeopptak. Enheter med fire kompressorer er tilgjengelige med både platevarmevekslere og rørkjelveksler, som garanterer lavt effekttap og maksimal beskyttelse mot isdannelse. Rørkjelveksler er utviklet internt, og sikrer enkelt vedlikehold og rengjøring av rør.

Utvidet driftsområde
Full-lastdrift av kjølemaskinene er garantert opptil 46 °C utelufttemperatur, mens ved delvis belastning er det mulig å nå og i noen tilfeller overstige 50 °C. Maskinen kan produsere isvann ned til -10 °C, og med riktig tilvalg kan enheten kjøres i utelufttemperaturer ned til -20 °C. For reversible maskiner er full belastning garantert ned til -15 °C utelufttemperatur i varmepumpemodus og opptil 46 °C i kjølemodus uten behov for ekstra tilbehør. Ved -15 °C kan enheten produsere varmt vann ved full belastning på opptil 42 °C.

Kontroller W3000+
NX-G06- og NX-N-G06-seriene er utstyrt med W3000+-programvaren, utviklet av Mitsubishi Electric Hydronics & IT Cooling Systems. Med ekstremt avanserte funksjoner og algoritmer gir W3000+ raskere tilpasningsrespons på ulike anleggsendringer under alle driftsforhold. Tilkobling med de vanligste SD-protokollene og med Mitsubishi Electric M-NET-protokollen. Tilgang til kontrolleren kan også oppnås gjennom det innovative KIPlink-grensesnittet, som går utover konseptet med det tradisjonelle tastaturet, og lar deg operere på enheten direkte fra mobilenheten (smarttelefon, nettbrett, bærbar PC).