På bildet ser vi fra venstre: Salgssjef i Bravida Norges avdeling Oslo Fire & Security, Andreas Svoor; Dan Carbery i Promenaden Management; Oslo kommunes byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg (MDG); Anett Rafen i Promenaden Management; regiondirektør i Bravida Norges Region Oslo Service, Dag Vidar Kvernbråten; og Key Account Manager for Bravida Norges avdeling Oslo Elektro Rammeavtaler, Anders Fjæstad. 

Bravida lanserer GreenHub i Oslo

Skal kun bruke sykler på serviceoppdrag og mindre prosjekter:

0

Med GreenHub skal Bravida levere bærekraftige servicetjenester og mindre prosjekter innen alle sine tekniske disipliner i sentrumskjernen av Oslo. Det spesielle og unike med leveransen er at alle som jobber i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler, slik reduserer de både oppdragstid og utslipp.

CETGreenHub ble offisielt åpnet fredag 9. oktober 2020, hvor Oslo kommunes byråd for miljø og samferdsel, Lan Marie Berg (MDG), var tilstede for å klippe snoren under åpningsseremonien.

– Siden tid er penger måtte vi tenke nytt. Nå er det både smart og lønnsomt å velge miljøvennlig, sier Dag Vidar Kvernbråten, regiondirektør for Oslo Service i Bravida Norge.

Fra GreenHub midt i Oslo sentrum leverer Bravida servicetjenester og mindre prosjekter fra alle tekniske disipliner på en tverrfaglig, bærekraftig og miljøvennlig måte. Alle som jobber i GreenHub vil bruke elektriske sparkesykler eller lastesykler, slik reduserer de både oppdragstid og utslipp.

Saken fortsetter under bildet:

Lan Marie Berg fra byrådet i Oslo viser frem de syklene Bravida skal benytte i Oslos gater.

– GreenHub er navnet på vårt nye miljøvennlige kontor for tekniske tjenester, og det er selvfølgelig ingen tilfeldighet at våre lokaler ligger i Rådhusgaten 23, midt i hjertet av Oslo sentrum, sier en stolt Dag Vidar Kvernbråten.

– Det er veldig inspirerende å få lov til å bli invitert til et sånn type event som dette her er, og høre på hvordan dere snakker om denne grønne huben dere skaper her i Rådshugata med elektriske sykler som snart, eller kanskje allerede, er på vei ut i Oslos gater, sa Lan Marie Berg.

– Bravida Norge har lenge vært en pådriver for en bærekraftig og miljøvennlig bygge- og anleggsnæring, og med GreenHub pusher vi grensene ytterligere. En av kundene som allerede benytter seg av tjenestene fra det nye kontoret og er med på initiativet, er Promenaden Management, uttaler Bravida i pressemeldingen.