- Arjonstop Connect er en spennende videreføring av - Arjonstop, og et produkt som skiller seg ut i mengden, sier teknisk sjef i Armaturjonsson, Thorn Hemsen.

Armaturjonsson samler alt i én app

Lanserer Arjonstop Connect:

0

Armaturjonsson lanserer i disse dager Arjonstop Connect, som består av en vannstoppventil med appstyring, samt Quantum trådløs romtermostat. Felles for begge produktene er at de styres fra samme app som de andre produktene i Arjonsmart – serien.

Systemet er bygget opp slik at man trenger ikke alle produktene for å få appen til fungere. Produktene hver seg funker også like bra i connect-løsningen.

Quantum, en del av Arjonsmart
Den trådløse romtermostaten Quantum er en slank termostat med komfortgulvfunksjon, luftfuktighetssensor og oppladbart batteri. Den kommuniser med trådløse enheter i Arjonsmart-serien og kan styre både panelovner og vannbåren varme.
– Med Quantum kan komforten økes, energiforbruket reduseres og systemet overvåkes og justeres fra en smarttelefon, nettbrett eller PC, sier Thorn Hemsen, Teknisk sjef i Armaturjonsson i en pressemelding.

Ja, takk begge deler
-Armaturjonsson hadde allerede en app for varmestyring og smarthusprodukter. Vi så det derfor som helt naturlig å inkludere vannstoppventilen i denne, sier Thorn Hemsen.
– Arjonstop Connect er en spennende videreføring av Arjonstop, og et produkt som skiller seg ut i mengden. I tillegg til appstyring, med mulighet for sms-varsel, har den frostsikring og trykkfallsensor. Dette vil si at den også registrerer skulte lekkasjer, ikke bare de som oppdages av de utplasserte sensorene i systemet. Mange bor i eldre boliger med tilsvarende gamle rørsystemer. Når og hvor det kan kommer til å oppstå en lekkasje er umulig å si, men med dette systemet blir du varslet hvis uhellet er ute, påpeker Hemsen.

Appstyring med sms-varsling
Han forteller videre at Arjonstop Connect gir muligheter for å styre ventilen fra app eller PC. Dette vil si at du både kan stenge og åpne vannet fra telefonen, men også at du kan få sms-varsling ved en eventuell lekkasje.
– Har du glemt å skru av vannet før du dro på ferie er det ingen ting å bekymre seg for. Stengt ventil er bare noen tastetrykk unna. Med sms-varsling på telefonen får du dessuten beskjed så fort systemet oppdager et uventet trykkfall eller fukt ved en av sensorene, forsikrer Hemsen.

Saken fortsetter under bildet:

– Vi synes det er moro å endelig kunne tilby styring av vannstoppventilen, elektriske enheter og varme i én og samme app. Både Quantum og Arjonstop Connect er etterlengtet blant kundene og det i seg selv er jo veldig hyggelig.

Finn ut mer om Quantum og Arjonstop Connect