På bildet ser vi, fra venstre: Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort,Tom André Gustavsens, prosjektleder Henriette Sørebø, prosjektleder Georg Gran, eier av Gran VVS Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden

“Årets prosjektpris” under Comfort-kjedens tekniske fagseminar gikk til Gran VVS

Fikk prisen for jobben med Horten vgs:

0

Sist uke holdt Comfort-Kjeden sitt årlige tekniske fagseminar. Her ble forholdet mellom de ulike partene i proffprosjekter diskutert, og det ble delt ut flere gjeve priser.

Gran VVS var en av prisvinnerne og tok med seg prisen for “Årets prosjekt” for deres jobb med Horten videregående skole.

Jarle Amble, teknisk fagsjef i Comfort, forteller at begrunnelsen for prisen var at prosjektet har fått bred medieomtale, det er Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg og prosjektet er første norske vinner av en BREEAM Award i klassen “Outstanding”.

– Det har vært et krevende prosjekt med høyt tempo og sterkt fokus på kvalitet i alle ledd. Gran VVS er fremholdt som en meget viktig bidragsyter til at det tekniske nivået ble slik det ble i Norges høyest miljøklassifiserte utdanningsbygg. Prosjektet er med på å sette en ny global standard og Gran VVS har vært med fra starten og gitt verdifulle faglige innspill hele veien, sier Amble.

Comfort-Kjedens årlige tekniske fagseminar hadde i år fokus på forholdet mellom eier, hovedentreprenør og rørlegger, og var en del av Comfort-Kjedens økte satsning på proff-markedet. Første dagen av seminaret ble avsluttet med en festmiddag og prisutdeling.

Prisen for “Årets tekniske leverandør ” gikk til Geberit. Geberit var stemt frem som vinneren av medlemmene i Comfort-Kjeden.

Stor stemning da Geberit fikk prisen for årets tekniske leverandør i Comfort.