Salgs-og markedssjef Stine Anda Pedersen og daglig leder Øystein Kjellsen som var strålende fornøyde med rekordoppslutningen på VB Dagene.

– Disse dagene er den tiden på året der jeg er stoltest og mest fornøyd

VB-dagene 2019:

0

Siste uken i april samlet rørleggerkjeden VB over 1000 leverandører, samarbeidspartnere og ikke minst rørleggere og medlemsbedrifter til VB Dagene 2019 – til det som er blitt det nest største fagarrangementet for VVS-bransjen i Norge.

– Disse dagene er den tiden på året der jeg er stoltest og mest fornøyd med å være daglig leder i VB, sier Øystein Kjellsen.

– Å få lov til å hilse på, diskutere med og lære av noen av Norges fremste håndverkere og mest veldrevne rørleggerbedrifter er noe av det jeg holder aller høyest som VB’er. Oppmøtet på VB Dagene viser med all tydelighet at jeg ikke er alene om å mene akkurat det.

Saken fortsetter under bildet:

Høy aktivitet på VB-standen

VB Dagene foregikk på The Qube på Gardermoen og gikk over to meget innholdsrike dager: Torsdag var daglig ledere samlet til strategiske diskusjoner, regionale samlinger og generalforsamling.

Årets VB Trainee kull, det niende som sådan deltok også på torsdagen. Som en del av kompetanseprogrammet får deltakerne en utfordring i forkant av hver samling – en VB Challenge. Og årets arrangement var ingen unntak. Under eiersamlingen på torsdag stod samtlige traineer på scenen og delte sine tanker om hvordan bransjen skal få flere å velge å bli rørlegger, hvorfor unge skal velge VB og hvordan vi som bransje skal få flere jenter inn i faget.

Saken fortsetter under bildet:

Årets VB-Trainee kull besøkte selvfølgelig Ingeborg-nettverket sin stand.

-Det var utrolig inspirerende å høre traineene dele sine tanker, sier salgs-og markedssjef Stine Anda Pedersen. Og uten å røpe for mye kan jeg vel si at vi vil ta med flere av traineene sine innspill i markeds- og kompetansearbeidet fremover.

På fredagen fikk over 1000 deltakere med seg foredrag, fagkurs og -seminarer og 13.000 m2 med påfyll og inspirasjon på leverandørmessen.

Saken fortsetter under bildet:

Over 1000 deltagere deltok under VB-Dagene 2019

Blant annet fikk alle oppleve pappa og trener Gjert Ingebrigtsen som i samtale med Haddy N’jie delte noen av sine tanker om hva en bør tenke på og viktigst av alt, gjennomføre, for å bli best. Louise Byg Kongsholm fra pej-gruppen gav samtlige noe å tenke på omkring hvordan framtidens – og nåtidens – kunde liker å bli behandlet.

På leverandørmessen viste over 60 forskjellige leverandører fram smakebiter på det de ser for seg av produkter og tjenester som VB rørleggere burde ta med seg hjem og formidle videre over hele Norge. I tillegg presenterte også VB flere nye produkter fra sitt eget sortiment, VB Favoritt. Beste stand på leverandørmessen ble kåret av deltakerne til å være standen til Purus Norge.

Fredag kveld ble årets VB Ambassadør kåret – og i år var det Jostein Larsen fra VB Harald Larsen Rørlegger på Støren som fikk den tittelen. Årets VB Ambassadør er både en svært dyktig håndverker og en god ambassadør for VB overfor sine kunder, men i tillegg kan også hele verden følge Jostein Larsen og la seg engasjere av alt han gjør for VB og bransjen – både på VB Bloggen og ikke minst på Instagram – der Jostein Larsen har svært mange følgere og rapporterer fra sitt liv som friluftsmann, familiefar og ikke minst, VB Rørlegger. Jostein Larsen har også hatt det prestisjeflylte oppdraget med å oppdatere Instagram-kontoen til Plumbers World.

Prisen for beste leverandør ble i år gitt til Armaturjonsson. I sin begrunnelse trakk juryen fram Armaturjonssons forbilledlige innsats innenfor miljøarbeidet:

Nylig re-sertifisert i henhold til miljøstandarden ISO14001 av Kiwa, medlem av Grønt Punkt og Renas og har på konsernnivå ansatt en Sustainabillity Officer, som skal utfordre og følge opp alle selskapers innsatser innenfor miljøarbeidet. I tillegg deltar Armaturjonsson aktivt i VB’s kompetanseprogrammer og følger svært godt opp alle VB medlemsbedriftene over hele Norge.

-Det er inspirerende at så mange dyktige fagfolk velger å bruke sin tid på å oppdatere seg faglig, møte kolleger og likesinnede. Jeg opplever å møte så mange stolte, dyktige og hyggelige fagfolk som brenner for kundene hver dag. Fantastisk flott avslutter en tydelig fornøyd daglig leder i VB, Øystein Kjellsen.