VB T.M. Rør er godt synlige på Øvrevoll Galppbane på Jar. Daglig leder Tor Marius Wilhelmsen viser stolt fram sitt nye VB-banner sammen med Kristoffer Adde, regionsansvarlig i Øst.

T.M.Rør i Bærum blir en del av VB-kjeden

Trygge arbeidsplasser og trygghet for sine kunder, var en av grunnene til at T.M. Rør AS i Bærum valgte å bli en del av VB-kjeden.

0

–Vi ønsker å være synlige og være i front når markedet endrer seg så hurtig som det gjør. Derfor var VB-kjeden et naturlig valg for vår lille firemanns-bedrift, sier daglig leder, Tom Marius Wilhelmsen, i en pressemelding.

Galopp
T.M. Rør AS holder til i selveste Øvrevoll Galoppbane på Jar, og Wilhelmsen har god utsikt til hester i galopp ute på banen.
– Ja, det er mye godt arbeid som følger med hester, men det er ikke der vi har vår hovedbeskjeftigelse, ler Wilhelmsen.

Etter å ha tatt svennebrev i 1992, startet han opp sitt nåværende T.M. Rør AS i 2007. To år senere kunne han ansette sin første medarbeider. Nå teller bedriften til sammen fire personer, men Wilhelmsen har ingen ambisjoner om at bedriftens hans skal vokse særlig mer.

Være oppdatert
– Vi har hele tiden hatt nok å gjøre, og vi har faste kunder som stoler på vår kompetanse og leveringsdyktighet. Nå konsentrerer vi oss først og fremst på å holde oss oppdatert med utviklingen, blant annet med bruk av det digitale kvalitetssikringssystemet VB Smart. Dette forenkler arbeidsprosessene, og gjør den enkelte medarbeider i stand til å ta selvstendige avgjørelser med tanke på løsninger og pris, samt at det forenkler mitt administrative arbeid. I tillegg har vi fått nye oppdaterte hjemmesider som gjør oss lett synlig i markedet med de tjenester vi kan tilby, sier en fornøyd Tor Marius Wilhelmsen i T.M. Rør AS.

Fakta: T.M. Rør AS

* Tilholdssted: Øvrevoll Galoppbane, Jar

* Ansatte: Fire personer

* VB-medlem fra april 2019

* Utfører jobber i Akershus, Oslo og deler av Buskerud.

* Alt innen rehabilitering, oppussing av bad, serviceoppdrag, sanitær og varmeanlegg i nybygg, vannbåren gulvvarme, installasjon og service på varmepumper.