LK Systems har ansatt Frank Forbord (53) og Ole Andreas Valnes (48), som henholdsvis prosjektleder for prefab og teknisk sjef.

– Vi skal være ledende på prefab-løsninger i det norske markedet

LK Systems styrker kompetansen på prefab og teknisk:

0

LK Systems har ansatt Frank Forbord (53) og Ole Andreas Valnes (48), som henholdsvis prosjektleder for prefab og teknisk sjef. – Ansettelsene er en styrking i vår strategi for å satse ytterligere på produktutvikling og kompetanse innenfor prefabområdet, som også omfatter, installasjonsvegger og sjakter, sier daglig leder i LK Systems, Lars Petter Olsen.

– De tar over stafettpinnen etter Vidar Naustvoll som har vært vår prefabmann i mange år og som har gjort en glitrende jobb for LK i utviklingen av våre løsninger. Vidar blir pensjonist på heltid fra april.

– Med Ole Andreas og Frank på laget tar vi på prefabrikasjon av vvs-produkter et steg videre i LK Systems. Vi styrker oss ytterligere og øker utviklingen og innsatsen innenfor prefab, installasjonsvegger og sjakter. Vi er ledende på produktutvikling på disse områdene og skal nå jobbe enda mer målrettet mot rørleggere, entreprenører og utbyggere, sier Olsen.
– Vi har fått to dyktige personer på plass som skal kunne bistå våre kunder på en faglig god måte fremover. Frank Forbord får ansvaret for prising, salgs- og leveranseoppfølging av prefab-leveranser, mens Ole Andreas Valnes skal ha det daglige ansvaret for produktutvikling, kvalitet og ledelse av teknisk avdeling, sier Olsen.

Frank Forbord, ble ansatt i oktober 2018 og har fagbrev som rørlegger. Forbord har jobbet i Brødrene Dahl i åtte år med teknisk support og salg. Hovedsakelig av prefabrikerte fjernvarmeskap for tre-rørsanlegg. Utover dette har han erfaring fra Norsk Wavin med salg av varmeløsninger og tyve år som rørlegger- og rørleggerbas, hvor av noen år som selvstendig næringsdrivende.

Siste mann inn hos LK Systems er Ole Andreas Valnes som er ansatt som teknisk sjef. Han kommer fra BD hvor han har vært produktsjef for varmeområdet i ni år. Tidligere har han jobbet i Nessco, Grundfos, ABS Pumper og Gardermoen Fjernvarme. Valnes er utdannet sivilingeniør fra NTNU.

Forbord og Valnes har også jobbet tett sammen i Brødrene Dahl med salg av prefabrikerte trerørsløsninger.

– Vi jobber hele tiden med å forbedre oss. Blant annet jobber vi med standardisering av alle våre fordelerskap. Det er viktig å understreke ovenfor rørleggeren at det ikke er om å ha de minste skapene, det er det som er inne i skapet og hvordan det er løst som betyr noe. LK kan også tilby 3D tegning på alle våre fordelerskap, og vi hjelper selvfølgelig alle våre kunder med eksakt beregningsgrunnlag når man skal prosjektere, sier Forbord.

Ole Andreas Valnes er opptatt av at kundene skal få de beste løsningene.

-LK Systems er svært opptatt av å utvikle smartere og enklere produkter for våre kunder. De siste årene har varmebehovet i nybygg endret seg betydelig. Vi traff markedet godt med LKs prefab-skap UNI-X, som benytter varmt tappevann som energibærer, men vi er ikke ferdige med å utvikle produkter av den grunn. Fortsatt utvikling og høy kvalitet er det beste tiltaket mot å bli kopiert, sier Valnes.