Thomas Thorkildsen, ny leder av HVAC-avdelingen i Micro Matic AS.

Thomas Thorkildsen er ny leder av HVAC-avdelingen i Micro Matic

Micro Matic Norge AS har hatt en betydelig vekst de senere årene, og ansatte i høst Thomas Thorkildsen som ny leder for HVAC-avdelingen. Han gikk fra stillingen som Director Advisory & Transactions i rådgiverselskapet CBRE, og har fått ansvaret for Micro Matic sin fortsatte satsning innenfor segmentet inneklima.

0

Thorkildsen har omfattende erfaring etter over 10 år i ventilasjonsbransjen, senest hos VITO teknisk entreprenør AS.

– Jeg setter pris på å kunne bidra videre til utviklingen i et spennende selskap som Micro Matic, og har sterk tro på selskapets videre strategi. Jeg har selv sett hvilke grep som har blitt tatt de senere årene for å tilpasse seg et stadig mer krevende marked som endrer seg raskt, sier Thomas Thorkildsen i en melding til VVSforum.

Med sitt internasjonale nettverk og fleksibilitet til å tilpasse seg markedets behov, har Micro Matic skilt seg ut i bransjen ved å utvide porteføljen, øke innovasjonstakten, og tilføre ytterligere spisskompetanse.
– Vårt fokus fremover vil være utvikling av produkter for fremtidens inneklimaløsninger, tilpasset kundens ønsker og behov. Samtidig skal vi sikre selskapets enestående kompetanse på VAV og brannsikring av ventilasjonsanlegg, fortsetter Thorkildsen.

– Vi er svært fornøyd med å ha Thomas i teamet, og ser frem til å dra nytte av all hans erfaring og innsikt i Micro Matic, uttaler Torkild Bøe som tiltrer stillingen som KAM og Fagansvarlig inneklima.

Tomm Karlsen, administrerende direktør i Micro Matic Norge, sier avslutningsvis at de med Thomas sin kompetanse og erfaring vil være en sterk bidragsyter i selskapets videre utvikling.
– Hans erfaring fra entreprenør, gårdeier og utbyggersiden gir oss verdifull innsikt i hva markedet faktisk etterspør, sier han i meldingen.