– Styring av pumper har aldri vært lettere

Forberedt for næringsbygg med mulighet for full bus-integrasjon

0

Grundfos har utviklet en ny pumpestyring for installasjoner med en eller to pumper. Den nye LC- styringen er ideell for både tømmeapplikasjoner og fylleapplikasjoner. Det kan være pumpestasjoner for avløp eller for fylling av basseng i vannforsyningssystemer.

Espen Heggøy, Produktspesialist i Grundfos Norge AS

– Vår nye LC styring er forberedt for næringsbygg, med blant annet mulighet for full bus-integrasjon mot byggets S/D anlegg. «Pumpestyringen er levert med et spesielt utviklet program for å løse disse applikasjonene. I tillegg er igangkjøring enkelt med vår Grundfos GO app. GO app gjør det enkelt å lese av status på pumpestasjonen, og lage rapporter. Den er levert med innebygget blåtann som gjør dette smidig og enkelt, forteller Espen Heggøy, produktspesialist i Grundfos Norge AS.

Svært intuitivt brukergrensensitt

Heggøy forteller videre at pumpestyringen støtter opptil fem nivåer i kummen. Den er forberedt for både analog nivågiver – som nivåsonde, eller nivåvipper. Dette ivaretar full kontroll på både start- og stoppnivåer, samt alarmnivåer for høy vannstand (overløp) og lav vannstand (tørrløpssikring) . Daglig kontroll og tilsyn er enkelt med det intuitive og brukervennlige brukergrensesnittet. Dette sparer deg verdifull tid.

Saken fortsetter under bildet

Kontroll over pumpene:

Pumpestyringen integreres sømløst via kommunikasjonsmoduler (CIM). Dette sikrer en enkel integrasjon i ethvert driftskontrollsystem (S/D) som SCADA eller Grundfos CLOUD Solution.
– For driftere av næringsbygg ser vi absolutt viktigheten av dette. Full overvåkning og kontroll av pumpestasjoner for spillvann i næringsbygg bør være viktig for dem, forteller Heggøy.
– I tillegg kan vi levere en enkel løsning med modem for mobilnett (GSM-3G/4G) som gir alarmer og statuser direkte til mobilen.