Badelement er på plass under Bygg Reis Deg 2019.

Badelement stiller ut baderoms-kabiner på Bygg Reis Deg

0

Badelement, produsent av prefabrikkerte baderomskabiner, deltar på Bygg Reis Deg 2019. På messen har produsenten med seg to monteringsklare kabiner beregnet for hoteller og leiligehetsbygg.

– Det er ikke så lett å ha vareprøver med på messen når de er støpt i lettbetong og veier over 3 tonn, men vi synes det er viktig å vise kvaliteten av de baderomskabinene vi leverer, forteller Badelements markedssjef Benjamin Andersen i en pressemelding.

– Og den beste måten å vise det på, er å ha ferdige baderomskabiner med, så alle kan se hvilken finish vi leverer, rør produktene og merke kvaliteten. Samt merke hvor solide ytterveggene våre er her har min innfesting hvor enn man ønsker oppheng», tilføyer han.

Badelement sammen med sterke leverandører
Badelement er på Bygg Reis Deg sammen med en gruppe samarbeidspartnere: GROHE, Duravit, Pressalit, Colour Ceramica, Unidrain, HTH og Marmorline. Og det er blant annet produkter fra disse samarbeidspartnere, som er installert i de to prefabrikkerte baderomskabinene på Badelements stand.
– Vi har to forskjellige kabiner med, hvor av den ene er laget til et hotell, hvor der er valgt installasjoner av høy kvalitet, og én som er til et leilighetsbygg hvor prisen er holdt nede, men hvor kvalitet og komforten fremdeles er høy, sier Andersen.

Skreddersydd til hvert byggeprosjekt
Badelement skreddersyr baderomskabinene til hvert enkelt prosjekt. Det er ikke en standardløsning, som tilpasses. Badelement leverer opp mot 10.000 baderomskabiner i året.

Alle prefabrikkerte baderomskabiner fra Badelement er laget av materialer og produkter, som kan inngå i sertifiserte bæredyktige bygg – uansett om det er BREEAM, Svanemerket eller DGNB, skriver produsenten videre i pressemeldingen.

Badelement har nylig introdusert sine prefabrikkerte baderomskabiner på det norske marked. Badelement har hovedkontor i Danmark, tre fabrikker, to støperier og eget betongblandingsanlegg i Polen.

Badelement er på stand B02-20 på Bygg Reis Deg.