Det var mange til å klippe snoren til Roth North Europes nye bygning med lager og administrasjon i Frederikssund. Fra venstre: Roth Industries internasjonale direktør Matthias Donges, borgermester i Frederikssund John Schmidt Andersen, Manfred og Heike Roth, Roth North Europe Group direktør Morten Voss, Anne-Kathrin Roth, Christin Roth-Jäger og Matthias Jäger.

Roth er klare for neste steg

Åpnet nytt lager Frederikssund, Danmark

0

Stoltheten var til å ta og føle på da Roth North Europe fredag feiret innvielsen av de utvidede lokalene i Frederikssund i Danmark. Nesten 4500 kvadratmeter ekstra er lagt til de eksisterende bygningene, hvor lagerfasilitetene utgjør 4200 m2.

Dette danner rammen om den familieeide tyske virksomhets forretninger i både Skandinavia og England. Den tyske eierfamilien var på plass for å feire utvidelsen.

Under innvielsen stod det klart at Roth – både for eiere og ansatte er et hjertebarn. Ordene ”takk” og ”gratulerer” gikk igjen og igjen, da eierfamiliens ”overhode” Manfred Roth holdt den første av flere taler. Han lovpriste både firma og ånden som skal herske i bygningen. Vi skal ikke bære være en organisasjon. Vi skal også være en organisasjon hvor det er plass til å møtes i gangene, til å utvikle seg og til å inngå sosiale relasjoner med hverandre, konstaterte han. Helt i den ånd var det både lunsj, Formel 1-simulatorer, lasersskyting og ikke minst en illusjonist tilstede for å skape fest.

Den store udvidelsen betyr også at adgangsforholdene er blitt vesentlig forbedret for både leverandører og kunder. Antall porter er fordoblet, noe som reduserer ventetiden betrakelig. Det er etablert et velkomstsenter med adgang til både kaffe og toalett, fordi det er viktig at både leverandører og kunder føler seg velkommen og godt tatt i mot hos Roth skriver de i en pressemelding.

I tillegg til utvidelsen av lager har Roth North Europe også utvidet administrasjonsarealet og området for pre-fabrikasjon. I de kommende måneder vil det bli etablert helt nye møtefasiliteter, showroom og skolefasiliteter, og området for pre-fabrikasjon vil bli innviet.