Adm.direktør Marianne Røiseland i Rørentrprenørene Norge, håper mange benytter muligheten til å tipse og nominere seg i kampen om å bli årets lærebedrift.

RørNorge søker kandidater til Årets lærebedrift

Både nye og etablerte lærebedrifter kan nomineres:

0

– Tips oss om kandidater til årets lærebedrift, oppfordrer administrerende direktør Marianne W. Røiseland i Rørentreprenørene Norge.

Den beste av de beste medlemsbedriftene skal kåres til «Årets lærebedrift» på generalforsamlingen i Rørentreprenørene Norge i Bergen i mai.
– Nesten alle av våre bedrifter har egne lærlinger og gjør en fantastisk innsats for å at de skal bli gode rørlegger. Å løfte frem en av dem, gir læring og motivasjon til alle, sier Røiseland.

Anerkjennelse
Derfor: Kjenner du til en drivende dyktig lærebedrift som fortjener mer enn en klapp på skulderen? Er du kanskje lærling i Norges beste lærebedrift? Da vil RørNorge høre fra deg.

Send en e-post med en kort begrunnelse til firmapost@rornorge.no så snart som mulig. Utvalgte nominerte vil bli presentert i fagmediene.

En jury bestående av representanter fra Rørentreprenørene Norges styre og administrasjon vil kåre rørbransjens beste lærebedrift 2018. Prisen blir delt ut på Generalforsamlingen i Bergen, 24.-26. mai. Bedriften blir også nominere til NHOs fagopplæringspris. Også den har som mål å fremme fag- og yrkesopplæringen gjennom anerkjennelse og positiv synliggjøring av gode lærebedrifter.

Kriterier
Prisen kan deles ut til godkjente lærebedrifter som er NHO-medlemmer og som har hatt lærling(er) siste kalenderåret.
– Vi kommer til å legge vekt på bedriftens vilje til å ta inn lærlinger, fokus på faglig utvikling, kvalitet og læremiljø, sier Røiseland.