Rør-Varme gründeren Tor Alf Espeland (75), er stolt over å ha beholdt Gilje Tre AS som fast kunde i hele 40 år.

Rør-Varme AS har hatt Gilje Tre AS som fast kunde i 40 år

Det tradisjonsrike selskapet Rør-Varme AS i Sandnes er stolt av å ha hatt Gilje Tre AS som fast kunde i 40 år. – Det er et privilegium for alle rørleggere å ha faste kunder. Som relativt nystartet firma i 1979, fikk vi som oppdrag å installere sprinkler i produksjonslokalene til Gilje Tre AS samtidig som produksjonen foregikk.

0

Det tradisjonsrike selskapet Rør-Varme AS i Sandnes er stolt av å ha hatt Gilje Tre AS som fast kunde i 40 år. – Det er et privilegium for alle rørleggere å ha faste kunder. Som relativt nystartet firma i 1979, fikk vi som oppdrag å installere sprinkler i produksjonslokalene til Gilje Tre AS samtidig som produksjonen foregikk. For å få nok vannmengde måtte det installeres en pumpestasjon med vanninntak fra en bekk i nærheten, sier Rør-Varme gründeren Tor Alf Espeland i en pressemelding.

Med tiden har Gilje Tre AS blitt en av Norges ledene produsenter av vinduer og dører.
I denne vekstperioden har Rør-Varme fått tilliten til å være med som rådgiver og leverandør av sprinkler så vel som varme og kjøleanlegg. Alle våre rørleggere som har vært med å jobbe hos Gilje Tre AS, sier at det er en særdeles hyggelig plass å jobbe, der samarbeidsviljen alltid er i fokus. Derfor ser alle frem til neste prosjekt, sier Espeland.

Tor Alf Espeland (75), som har vært der i alle disse 40 årene, sier med glimt i øyet at han ser frem til nye 40 år som stolt samarbeidspartner for Gilje Tre AS.

Helt siden oppstarten har Rør-Varme AS spesialisert seg på teknisk rørlegging med hovedfokus på sprinkler og varme- og kjøleanlegg. Bedriften har bred kompetanse innen industri- og næringslivsbygg, samt større boligkomplekser, og utfører også vedlikehold og kontroll av sprinkleranlegg samt varme- og kjøleanlegg.

– Vi har i en årrekke hatt mange faste kunder. Det er vi stolte over. Vi jobber for det meste i Sandnes, Stavanger og Jærenområdet, men på forespørsel tar vi gjerne oppdrag andre steder i landet også, sier Kurt Jone Espeland.

Selskapet ledes i dag av Kurt Jone Espeland, 2. generasjon, og med far Tor Alf som arbeidende styreleder, og Fahim Amin som faglig leder.

Rør-Varme er i dag en del av FLOW Group og tar aktivt del i prosesser og initiativer for å forsterke konkurransekraften i et marked i stor endring. Selskapet er i gang med innføring av ISO 9001:2015 og deltar på kompetanseprogrammer i regi av FLOW Akademiet.
– Som FLOW Business Partner får vi store fordeler av å være del av et landsdekkende flerfaglig fellesskap, og gir oss betydelig større tyngde i markedet, avslutter Kurt Jone Espeland.