Tom Fjordvang, salgsansvarlig, Resideo, og Paal Schlytter, produktansvarlig for Honeywell Home i AxFlow AS.

Resideo lanserer CBU142 kategori 5 luftgapsenhet

Nyhet fra Resideo:

0

– CBU142 er vår nye kategori 5 luftgapsenhet som skal dekke behovet for de fleste anlegg innen vann og avløp,sier salgsansvarlig for Resideo, Tom Fjordvang.
– Den nye kategori 5-luftgapsenheten har spesifikasjonene markedet har etterspurt. Nye CBU142 leverer 6 m3/t og har et tankvolum på 100 liter, som er perfekt for de fleste anlegg.

Fjordvang forteller at væskekategori 5 er en væske som utgjør en helsefare fordi den inneholder mikroorganismer eller viruser. Det er utrolig viktig at vi sikrer drikkevannsnettet med godkjente produkter, slik at vi ikke får den forurensende væsken tilbake på nettet, enten internt eller eksternt.

Resideo lanserer CBU142 kategori 5 luftgapsenhet

Resideo leverer godkjente tilbakeslagsventiler i alle væskekatagorier, og kan nå endelig og med stolthet vise frem det nye medlemmet blant kategori 5-luftgapsenehetene.
– Modellene strekker seg fra CBU 140 til 146, som leverer fra 4 til 36 m3/t, så her finner du modellen som passer ditt anlegg,forklarer Fjordvang til VVS Forum.

Axflow er partner og distributør
Paal Schlytter, produktansvarlig ved AxFlow, har jobbet med produktene i nesten 20 år, og påpeker at CBU-unitene krever erfaring og den har vi hos AxFlow. Vi har lenge ønsket oss CBU142, og har allerede en rekke interessenter for produktet.

– De første CBU142 ankom lageret denne uken, men etterspørselen er så stor at de allerede er på vei ut, forteller Schlytter.

AxFlow-gruppen tilbyr et omfattende service-program, med velutstyrte verksteder i Oslo, Bærum, Larvik og Sandnes med erfarne service-ingeniører innen alle relevante fagområder. Lagerkapasiteten i Oslo er en nødvendighet ved salg av større enheter som CBU-modellene.

– I kjølvannet av nyhetssakene som har preget oss, merker vi stor etterspørsel på tilbakeslagsventilene fra Resideo, som vi også har lagerført her hos oss, sier Schlytter.