Rørleggermester Øystein Kristiansen til venstre og Rørleggermester Harald Faret vant tur til Frankfurt. Foto: Privat

Øystein Kristiansen og Harald Faret vant tur til ISH 2019

Trøstepremien fikk Sindre Larsen daglig leder i Ålesund firmaet VVS Teknikk

0

Jubelen stod i taket når VVSforum i dag ringte de to vinnerne av vår annonserte konkurranse som bestod av å tre enkle spørsmål, og hvor premien var to gratis reiser til en av verdens største VVS-messer, ISH i Tyskland. Konkurransen har pågått siden nyttår og vært et samarbeid med facebooksiden til Norges Rørleggere. I tillegg har vi trukket en trøstepremie som er et toalett fra Duravit.

De heldige vinnerne var rørleggermester Øystein Kristiansen, daglig leder av rørleggerfirmaet Rørleggergutta med åtte ansatte, lokalisert på Nøtterøy i Tønsberg, og styremedlem i rørleggerkjeden Rørkjøp. Rørleggermester Harald Faret 28 år selvstendig næringsdrivende fra Rogaland er den andre vinneren av en tur til ISH 2019. Harald driver firmaet Faret VVS som ble etablert i 2015 og han har over 10 års erfaring i bransjen. Han er en stolt rørleggermester som tok sin læretid i rørlegger firmaet Torgersen som er det eldste rørlegger firmaet i Sandnes. Felles for de begge er at de aldri har besøkt en VVS messe utenfor landets grense før.

Trøstepremien, er et toalett fra Duravit med navnet “Me by Starck”. Det er et toalettet som er designet av Phillippe Starck. Toalettet har en kompaktskål med samme gode sittekomfort som på en standardskål. Denne premien gikk til siviløkonom og KEM-utdannede Sindre Larsen fra Ålesund. Han er daglig leder i firmaet VVS teknikk, en tverrfaglig VVS entreprenør på Vestlandet med 30 ansatte.

ISH er kjent som en av verdens største VVS-messe, hvor man finner alle segmenter innen VVS som baderom, varme-, ventilasjons- og sanitærteknikk. I 2017 var det over 1000 nordmenn på ISH, så det norske innslaget er stort under messedagene i Frankfurt. Messen er kjent for at her lanserer de største VVS produsentene og leverandørene i verden sine største nyheter.

I vår konkurranse fikk vi inn totalt 63 svar. Men kun åtte personer svarte riktig på alle de tre spørsmålene, mens de fleste svarte feil på spørsmål nummer tre. Over 7000 personer hadde observert konkurransen på facebook siden til VVSforum. Fag-nettsiden VVSforum.no er en tverrfaglig og 100 prosent digital nyhetsside som favner fagområdene ventilasjon, varme og energi og sanitær. VVSforum har nærmere 30.000 unike lesere per måned.

Her var spørsmålene:

1.) Hvor mange medlemmer har FB gruppa Norges rørleggere? 2.) Hvor mange utstillere er det på ISH messen 2019? 3.) Er vvsforum.no kun digitale?

Riktig svar 1. Ca 10300 2. Ca 2300-2450 – 3 JA VVSforum.no er kun digitale.