Oras relanserer klassikeren Oras Vega

Oras har lenge frontet utviklingen av vann- og energibesparende kraner. Klassikeren Oras Vega var deres første vann- og energibesparende kran. Nå relanseres Vega-serien med nytt design og oppgraderte funksjoner. Serien har et bredt utvalg av kraner til både bad og kjøkken.

0

Oras er opptatt av å gjøre bruk av vann enkelt og bærekraftig. Siden Vega-serien først ble lansert i 1976 er den blitt en kjær klassiker. Med pålitelig kvalitet og funksjonelt design har den tålt tidens tann.-Men ettersom våre hjem og behov er i stadig endring, bør våre husholdningsapparater holde følge. Derfor tilbyr nye Oras Vega en serie moderne kraner med smarte løsninger og forbedrede funksjoner, utviklet for å passe inn i det moderne hjem, skriver Oras Armatur i en pressemelding.

Saken fortsetter under bildet

Funksjonelt og tidløst
Oras Vega har et tidløst design og brukervennlige løsninger til både bad og kjøkken. Kjøkkenkranene kan fås med en lav eller høy svingbar tut avhengig av behovet for arbeidsplass. Den oppgraderte serien er et resultat av flere tiårs erfaring og funksjoner som har blitt finjustert i årenes løp. Serien består av et bredt utvalg av kraner som passer til både private hjem og offentlige steder.

-Vega-seriens kombinasjon av vann- og energisparende egenskaper med sikkerhetsfunksjoner, gjør den godt valg for miljøbevisste familier med små barn. Alle kraner i Vega-serien har en praktisk øko-knapp som gjør det enklere enn noen gang å spare vann og energi. Ved behov for økt vanntrykk, trykkes øko-knappen inn samtidig som hendelen løftes. Øko-knappen har dessuten en sikkerhetsfunksjon som begrenser temperaturen på vannet og forebygger skålding, skriver Oras videre i pressemeldingen.

Ved å trykke inn øko-knappen og løfte hendelen, kan vannmengden tilpasses. Ved å skyve hendelen mot varmt, og trykke inn øko-knappen på nytt, oppheves sikkerhetssperren og kranen gir maksimal temperatur på det varme vannet om dette er ønskelig.

Saken fortsetter under bildet

-Med Oras 3S-installasjonssystem blir montering og installasjon av kranene til både kjøkken og bad raskere, enklere og tryggere. Vega-seriens kjøkkenkran med høy tut har også en vendbar sokkel, som kan vris begge veier på krantoppen ved installasjon – og gjør det enklere å installere kranen på steder med kort avstand til veggen bak kranen.

Den nye Oras Vega kolleksjonen vil være tilgjengelig hos utvalgte Oras-forhandlere fra og med august 2019. Priser fra NOK 1.490-3290,-.