Christine Caspersen hos Korsbakken Bad kan fortelle at de har fått god respons på deres nye toalett Genesis i sort matt, fra Ceramica Globo.

Nytt sort matt toalett fra Korsbakken Bad

0

Korsbakken Bad har i løpet av høsten kommet med et sort matt toalett fra Ceramica Globo som har skapt stor interesse i markedet. Christine Caspesen hos baderomsleverandøren sier at sort matt også er en trend som har spredd seg til å gjelde toaletter.

– Vi tror at vi bare har sett starten på en trend der forbrukeren ønsker å skape et personlig bad, med overflater og design som skal kunne tilpasses deres ønsker og stil. Den siste tiden ser vi at for eksempel sort matt blir etterspurt også når det gjelder toaletter, og ikke bare på armaturer for dusj og servanter, samt møbler. Det er en ny trend som vi merker tydelig, sier Christine Caspersen hos Korsbakken Bad i en pressemelding.

Hun forteller videre at Korsbakken er veldige stolte over å kunne vise frem deres nye sorte toalett, Genesis, som har blitt godt tatt imot i markedet. T
– il forskjell fra andre leverandører har vårt sorte toalett en matt overflate, det vil si at det harmonerer bedre med kraner og dusjutstyr i samme farge. I tillegg vil for eksempel fingermerker være mindre synlig her enn på et blankt sort toalett. Toalettet er kantfritt og har en innebygd struper som sørger for mindre vannforbruk og vannsprut ved spyling, sier Caspersen.
– Genesis har allerede blitt populær blant forbrukerne og vi har fått mange gode tilbakemeldinger, særlig i sosiale medier der vi jobber aktivt for å vise frem våre produkter.