Eyyubi Paltaci (27) er ansatt som salgsansvarlig for inneklimaprodukter. Eyyubi er nyutdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Under utdannelse var Eyyubi aktiv og var studentassistent ved OsloMET innen ventilasjon og BIM/Revit fag.

Swegon har ansatt seks nye medarbeidere i Oslo

Swegon AS har ansatt hele seks nye medarbeidere i ulike roller de siste månedene. Alle vil ha Oslo som arbeidssted. Vi ønsker alle våre nyansatte velkommen til oss, og ser frem til å ha de med på vår vei for å skape de beste og mest innovative inneklimaløsningene i VVS-bransjen, sier Jan Seljesæter, adm. dir i Swegon AS.

0

De nye medarbeiderne er:

 

Maria Hultman (51) er ansatt som HR-koordinator. Maria har flere års erfaring innen HR fra IKEA. Hun har også erfaring innen ledelse og salg.

 

 

 

 

 

Arild Saue (50) er ansatt som innkjøpskoordinator. Arild har mange års erfaring innen innkjøp og logistikk fra Almanakkforlaget.

 

 

 

 

 

Andreas Setsaas (28) er ansatt som prosjektingeniør på vår WISE-avdeling. Andreas er utdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Han har tidligere jobbet flere år på Intersport, og har også hatt læretid i rørleggerfaget.

 

 

 

 

Kenneth Skriden (28) er ansatt som servicetekniker på vår WISE-avdeling. Kenneth er utdannet elektriker. Han har flere års erfaring hos Wennevolds Elektro og Assemblin Elektro, og har i den forbindelse også jobbet med WISE-systemet.

 

 

 

 

Markus Dahl Røst (32) er ansatt som salgsingeniør vår avdeling for boligventilasjon. Markus er også nyutdannet ingeniør i Energi og miljø i bygg ved OsloMET. Han har tidligere bl.a jobbet som formidler/guide i Engineerium og flere år som selger.