Ole Petter Klavestad (t.v) blir ny salgssjef VVS i Heidenreich, mens Johannes Kasbo Tveit (t.h) overtar jobben til Klavestad som distriktssjef for Østfold og Follo. Her er de sammen med inneselger Marian Svendsen under åpningen av den nye Heidenreich butikken i Fredrikstad i 2018.

Ole Petter Klavestad blir ny salgssjef VVS i Heidenreich

Johannes Kasbo Tveit blir ny distriktssjef:

0

Heidenreich har ansatt Ole Petter Klavestad som ny salgssjef VVS. Han tar over stillingen etter Kai Johnsen som blir sjef for VVS Eksperten denne våren. Samtidig overtar Johannes Kasbo Tveit stillingen som distriktssjef VVS for Follo og Østfold.

– Ole Petter er godt kjent for våre kunder og internt i Heidenreich, da han har jobbet hos oss siden 01.10.2015. Ole Petter kom til oss som uteselger VVS i Østfold, og har de to siste årene jobbet som distriktssjef VVS Follo og Østfold. I tillegg til både salgs- og ledererfaring fra Heidenreich, har han lang bakgrunn innen salg fra VVS- bransjen. Ole Petter vil ha ansvaret for våre butikker og VVS salg, skriver Heidenreich i en pressemelding.

– I forbindelse med at Ole Petter går over i denne stillingen, så har vi også fått på plass ny distriktssjef VVS for Follo og Østfold. Johannes Kasbo Tveit går inn i stillingen og han har vært hos Heidenreich som uteselger VVS siden 01.10.2017. Vår nye distriktssjef er også godt kjent i markedet og internt i Heidenreich. Vi ønsker begge to lykke til, skriver grossisten til slutt i pressemeldingen.