Illustrasjon: Pixabay

Nemitek Rogaland arrangerer bransjetreff om digital samhandling i byggebransjen

Norsk Energi- og Miljøteknisk forening, avdeling i Rogaland, inviterer sammen med RIF, EBA og Norges bygg- og eiendomsforening til bransjetreff om erfaringer rundt digital samhandling i byggeprossesen. Arrangementet finner sted i Stavanger 22. august. 

0

På dette bransjetreffet vil man få noen smakebiter fra ulike prosjekter og se på hvilke erfaringer som er gjort så langt i bransjen.

Blant foredragsholderne finner vi blant annet Ole Kristian Kvarsivk som vil snakke om hva som menes med digitalisering i byggebransjen, hvilke metoder som brukes, og hvordan man jobber med modellen i prosjektering og på byggeplass. Videre får man får høre hvordan SUS2023 prosjektet jobber med digital samhandling, og på hvordan høyt fokus på industrialisering er med å drive dette arbeidet. Nicholas Storholm, daglig leder og utviklingsleder i Naeva AS vil vise hvordan HMS-spillet på nettbrett på en svært realistisk måte gir arbeiderne nødvendig basiskunnskap knyttet til sikkerhet på byggeplassen og vi får høre om hvordan programvaren Myloc bidrar til bedre flyt av varer til og på byggeplassen.

Tiril Seldal, som er leder for Nemitek Rogaland og til daglig jobber hos Sweco AS forteller at de føler de har truffet godt med valg av tema.
– Vi ville skape en bransjetreff med ett tema som treffer alle i byggebransjen, og det ser det ut til at vi har klart. Temaet er like interessant for både bygg, VVS, elektro og automasjon og vi treffer leverandøren, rådgiveren, entreprenøren og byggherren. Med SUS2023 og en rekke andre spennenende prosjekter er det viktig at vi alle holder oss oppdatert og bidrar til utvikling. Det har også vært stor pågang fra utstillere, så på treffet blir det mulighet til å teste ut programvarer og nettbrett for bruk på byggeplassen, forteller Seldal.

Bransjetreffet om digital samhandling finner sted på Scandic Stavanger Forus i Stavanger den 22.august. Påmelding kan gjøres her.

 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com