Illustrasjonsfoto.

Lindab feirer 60 års jubileum i 2019

0

I begynnelsen av februar feirer Lindab-konsernet 60-års jubileum. Lindab ble grunnlagt i Båstad, Sverige i 1959 og fremstilte opprinnelig byggekomponenter i tynnplatestål. Siden den gang har det skjedd mye og Lindab er i dag en markedsledende leverandør til byggebransjen i 32 land verden rundt.

Administrerende direktør i Lindab AS, John Georg Storvik, har vært i firmaet gjennom de siste 20 årne. Ifølge Storvik er det spesielt en ting som er godt kjent i bransjen og det er Lindab-produktenes kvalitet.
– God kvalitet går aldri av moten og dette blir bare viktigere og viktigere i forhold til det høye fokuset vi nå ser i vår bransje på energi og miljø og de klimautfordringene vi står overfor. Det er ingen hemmelighet at byggebransjen står for en stor andel av verdens klimagassutslipp. Lindab tar dette på største alvor ved å utvikle produkter og systemer som bidrar til klimakutt, forteller Storvik i en pressemelding i forbindelse med jubileumet.

Det Lindab kanskje er aller mest stolt over fra året som har gått er at de som første leverandør i verden og eneste i Norge har klart å Eurovent sertifisere et helt kanalsystem for ventilasjon.

– Ved å investere i kanalystemer av høy kvalitet sikrer du opprettholdelse av den beste tetthetsklassen i hele kanalsystemet”, forteller Storvik.

Firma i medvind
Storvik forteller videre at Lindab år for år, sakte men sikkert tatt markedsandeler, og at dette er noe han vil takke sine motiverte og engasjerte medarbeidere for.
– Det er helt avgjørende i en presset bransje å stille med de beste folkene, siden det er i samspillet med våre kunder at vi skal drive utviklingen videre, sier Storvik.

Lindab Norge jubilerer i 2020
– 6. februar er datoen for konsernets 60-års jubileum som blir markert med gode tilbud og noe godt å bite i ved alle Lindabs avdelinger. Men neste år i 2020, er det 40 år siden Lindab ble etablert i Norge. Da kan det nok ventes en større markering rundt omkring i landet, smiler Storvik helt til slutt.