Joakim Arnesen ( til venstre ) overtar som daglig leder i den tradisjonsrike rørleggervirksomheten Flow Meisingset VVS, Tildligere daglig leder Mads Mesingset fortsetter som styreleder i selskapet.

Joakim Arnesen blir daglig leder i FLOW Meisingset VVS

Lederskifte i FLOW Meisingset VVS:

0

Joakim Arnesen har overtatt som ny daglig leder i Flow Meisingset VVS AS fra 02.01.2019. Han overtar etter Mads Mesingset som nå skal prioritere rollen som daglig leder i FLOW Group Norge. Han fortsetter derimot som styreleder i FLOW Meisingset VVS.

FLOW Meisingset VVS, tidligere Vegard Meisingset AS, har røtter tilbake til 1949. Mads Meisingset overtok ledelsen av selskapet i 1999, og Joakim Arnesen er nå den femte daglige lederen av selskapet i dets 70 år lange eksistens.

– Lederskiftet som nå gjennomføres er en del av en planlagt prosess gjennom 2018, sier Mads Meisingset i en pressemelding.

– Joakim har de siste to årene hatt ansvar for salg –og markedsføring i FLOW Meisingset VVS, men startet i selskapet allerede i 2010 med ambisjoner om personlig utvikling. Siden da har han grepet de muligheter og utfordringer som har dukket opp gjennom blant annet ansvar for oppdrag mot B2B rammeavtaler, teknisk prosjektledelse, kalkulasjon og prosjektutvikling samt koordinering av K-HMS, og kombinert dette med deltidsstudier til Mesterbrevet. Joakim har vært aktiv i oppbygningen av det som i dag er en solid organisasjon med godt grunnlag for videre utvikling av selskapet sier Meisingset.

– FLOW Group sitt fokus på kompetanseheving av medarbeiderne gir store muligheter for den med ambisjoner om personlig utvikling, og vi er meget fornøyd med at Joakim tar utfordringen med å lede selskapet inn i neste fase, sier Mads Meisingset.

FLOW Meisingset VVS har vært igjennom perioder med betydelig vekst, først i 2011/2012 og nå i 2017/2018, og vi ser nå at vi i stor grad lykkes med vår strategi på flere områder; vi leverer gode resultater for 2018, vi har en solid og kompetent organisasjon, en svært god ordrereserve og vi blir vist tillit av nye og eksisterende kunder i B2B markedet for offentlige rammeavtaler så vel som de største entreprenørselskapene, sier en engasjert og motivert Joakim Arnesen.

– Med dette bakteppet vil 2019 i stor grad handle om å fortsette den gode driften med tiltak innen kontinuerlig forbedring av interne prosesser og risikoreduserende tiltak gjennom kvalitetssystemet ISO 9001: 2015 samt strategisk aktivitet i markedet som en synlig, løsningsorientert og kompetent rørentreprenør, avslutter Joakim Arnesen.