Canes lanserer magnetisk filter for varme- og kjøleanlegg

Adey lanserer bransjens første og eneste Wi-Fi-tilkoblede og prediktive magnetfilter. Det nye filteret gir høy systembeskyttelse, og forutser potensielle systemproblemer, samt tilbyr mulige løsninger knyttet til forebyggende vedlikehold.

0

– Utviklingen av MagnaClean Professional3 Sense er den største innovasjonen innen magnetisk vannfiltrering for varme – kjøleanlegg siden Adey lanserte det første MagnaClean filteret i 2003, skriver selskapet i en pressemelding.

Ved hjelp av Adeys unike Sense-teknologi oppdager filteret nivået av magnetitt samlet, og forhindrer kontinuerlig systemskade ved å varsle installatører eller huseier slik at problemer kan behandles før det er for sent.

Regelmessige avlesninger blir tatt og ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen.  Denne informasjonen blir kommunisert til installatøren via Adey ProClub App. Filterets evne til å snakke med appen er avgjørende, og gir også mulighet for oppdatering i sanntid dersom dette er nødvendig. Den umiddelbare tilkoblingen gjør filteret unikt sammenlignet med alt annet tilgjengelig på markedet innen vannbehandling for øyeblikket, opplyser Adey videre.

– Som bransjens første Wi-Fi-aktiverte filter, vil Professional3 Sense ikke bare revolusjonere måten installatørene jobber på, men også gi en direkte mulighet til å snakke med sine kunder om varmesystembeskyttelse, sier Helen Isherwood, Produktdirektør i Adey i en pressemelding,
– Mer enn noen gang vil det bidra til å forhindre kontinuerlig systemskade ved å varsle installatører, slik at problemer kan behandles før det er for sent. Det er derfor vi tror dette er en ekte «game changer» for bransjen.

MagnaClean Professional3 Sense inkorporerer ADEYs påviste filterytelse og fordeler, og med tillegg av Wi-Fi og batteridrevet overvåkingsteknologi gjør det mulig å oppdage akkurat hvor mye slam som er fanget opp og fjernet fra sirkulasjon. Magnetitt-fangst overvåkes enkelt både på stedet ved hjelp av LED-indikatorer som er innlemmet i beholderen, eller eksternt via regelmessige planlagte eller sanntidsoppdateringer sendt til ADEY ProClub App. Appen gir installatører full kontroll og synlighet av alle MagnaClean Professional3 Sense-filtre de har montert, rapportering av magnetitt og batterinivåer, serviceinformasjon og påminnelser samt anbefalte handlinger for å opprettholde systemhelsen. Dette muliggjør også automatisert garantiregistrering.

– Tillegget av ADEYs nye sensing-teknologi hjelper installatører å spare kunder for tid og penger ved å utføre korrigerende tiltak og vurdere behovet for uventede, kostbare reparasjoner. Dette hjelper igjen på å bedre planlegge arbeidsbelastningen og bruke tiden mer effektivt, avslutter produktdirektøren i meldingen.