En fornøyd daglig leder Kent Østby har ansatt Per Lian som salgssjef.

Kro Produksjon styrker salgsteamet med ny salgssjef

Per Lian er fra 1.februar i år ansatt som ny salgssjef hos Kro Produksjon AS. 

0

Per har snart 25 års lang fartstid i bransjen, noe som har gitt ham en bred kompetanse innen ventilasjonsprodukter og styringssystemer. Han er utdannet elektroingeniør for både svak- og sterkstrøm i tillegg til diplomøkonom fra BI.

Daglig leder i Kro Produksjon, Kent Østby, er veldig fornøyd med å ha fått med Per på laget som salgssjef. De kjenner hverandre godt gjennom ulikt samarbeid i bransjen gjennom mange år, samt at de studerte sammen på ingeniørhøgskolen i Gøteborg.

Kro Produksjon har hatt sunn vekst, og en solid utvikling i mange år. Nå er tiden inne for ytterligere satsning. Dette gjøres blant annet gjennom å styrke «laget» med Per, samt utvide produktporteføljen vår med nye spennende produkter og løsninger sier Østby i en pressemelding.

Jeg ser virkelig fram til å lede et allerede erfarent salgsteam og promotere Kro Produksjon. Som Kent sier, har firmaet gode produkter og løsninger. Utfordringen har ligget i å rekke over og fortelle markedet om våre kjøkkenhetter, takhatter, rister, spjeld, brannspjeld, styringssentraler, VAV m.m. Gjennom mitt kundenettverk, er målet at «alle» kjenner til Kro Produksjon og deres produktportefølje innen kort tid sier Lian.